Kimlik Doğrulaması için Photoshop Yapsam Anlaşılabilir mi?

tyrond

Yeni üye
17 Haz 2023
4
1
Öncelikle hepinize iyi günler. Bildiğim kadarıyla yasadışı sayılan bir bahis sitesinde ,kimlik doğrulaması yapmam gerekiyor. Fakat merak ettiğim konu şu ; Photoshop ile kimlikte ufak düzenlemeler yapsam (anne adı, baba adı gibi) bunu fark edebilirler mi? Seri numarasının sadece ilk 2 hanesini istiyorlar sanırım. Belli olmayacak şekilde yaptığımda doğrulamadan geçer diye düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Bu konuda herhangi bir doğrulama sistemleri var mı yoksa sadece isim ve fotoğrafın uymasına mı bakıyorlar.
 

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,533
876
neye göre tespit ediliyor bir bilgin var mı?
TC kimlik numarası için misal hesaplama sistemi var kafana göre tc numaranı editleyemezsin.
ve diğer bilgileride illegal yollardan doğrulayabilirler internette onlarca kişinin datası mevcut yada içeride adamları vardır bu kumar işinde çok para var adam bağlamak çok basit olur heleki bu ülkede.

sana önerim şu var olan birinin üzerine yap tüm işlemlerini önerim yabancı uyruklular olacak hem kendi vatandaşına zarar vermezsin hemde cebin dolar fena mı :)

tc kimlik numarası için hesaplama yöntemi(algortima)

İlk 9 basamak arasında kurulan bir algoritma bize 10. basamağı, ilk 10 basamak arasında kurulan algoritma ise bize 11. basamağı verir. Kimlik numaralarının ilk hanesi asla 0 olamaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.