ChromeDriver kısmında sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,763
20
508
24
Praise The Fool
Google'a chrome driver yazınca ilk site olarak çıkıyor, sanırım o kadar da uğraşmamışsın?
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,763
20
508
24
Praise The Fool
bunu biliyorum zaten hocam daha detaylı okursan veya linkteki githuba gidersen chrome driver kısmına kendi path kodunuzu yazın diyor buraya ne yazacağım bunu bilmiyorum
Okudum zaten de asıl konuda öyle detaylı yazmamışsın ki? Bu konuda bir github var, o githubda path var o path'i ne yapacağım diye de sormamışsın. Konu adresi vermişsin, uygulama chrome driver ksımını yapamadım demişsin. Ben de başlığa baktım, selenium olarak yapılmış bir uygulama yazıldığını anladım ihtiyacın olanın chrome driver'ın kendisi olduğunu zannetim, gönderdim. Yani benim linkten linke atlamamı beklemen biraz saçma değil mi? Eğer direkt o mesajı burada paylaşsaydın sana ne anlama geldiğini daha anlaşılır bir dil ile izah ederdim.

Neyse sonuç olarak durum şu ki; Github'da da paylaşılmış ama onun eski olması ve sistemindeki yüklü chrome'un daha güncel olması muhtemel olduğundan yapman gereken şey önce verdiğim siteden gidip güncel chrome-driver'ı indirmek ve o chrome-drive'ı nereye indirdiysen o exe'nin yolunu kodda PATH diye geçen kısma yazmak. Path YOL demektir.

Eğer yapamazsan veya hata alırsan tekrar buradan etiketlersen anladığım kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.