Cihazdan Cihaza Farklı Sinyal Gücü Olan Wi-Fi Sorunu Nasıl Çözülür?

SpyKod

Katılımcı Üye
8 Şub 2006
350
4
70
Tarsus
Özel Wifi adresi sekmesi olacak . İos modellerde eğer ios modeli bir telefon kullanıyorsanız . onu kapatıp deneye bilirsiniz. Teknik servise verip antenlerini kontrol ettirin bence.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
49
973
Merhabalar

sinyal kısmında sıkıntı olabilir bunun için kesin sonuç vermesede telefonun arka üst kısmına jilet koyarak bakabilirsiniz eğer 1 çubuk bile artarsa büyük ihtimal arıza sinyal kısmındadır eğer hala artmıyosa yazılımsalda olabilir arkadaşımızın dediği yetkili servis kısmına katılıyorum.

İyi Forumlar
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,385
118
2,578
Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Örneğin sinyal gücü. Farklı telefonlarda sinyal gücü farklı olabilir. Bazı telefonlar daha güçlü antenlere sahip olabilir, bu da daha iyi bir sinyal almayı sağlar. Bir diğeri ise telefonun Wi-Fi alıcısı. Bazı telefonlar, diğerlerine kıyasla daha iyi Wi-Fi alıcılara sahip olabilir. Bu da daha güçlü bir sinyal almanızı sağlar. Benim tahminimce sinyal kısmında sorun var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.