Zararlı Yazılım Bir sitenin Google sıralaması nasıl düşürülür?

'Albatros

Uzman üye
7 Mar 2023
1,356
875
anka.html
Sıralamadan düşürmek istediğiniz site yerine aynı kategoriden diğer sitelerin sıralamada yükselmesini sağlarsan otomatik olarak bahsettiğin site sıralamadan düşecektir.
 

niezontheworld

Yeni üye
28 Ocak 2015
39
2
Amacınıza göre değişir hocam, uzun vadeli bir beklentiniz varsa geçerli SEO yöntemlerine yönelmeniz en mantıklısı ancak kısa süreli bir planınız varsa uygulayacağınız yöntemler için yardım almanız gerekecektir o konularda da güvenilir insan bulmak zor. Bu sıkıntılı yöntemler de zaten kısa zamanda cezalandırılıyor Google vb. tarafından.
 
S

Sametdncnf

Ziyaretçi
İtibar zedeleyen bir web site ve google sıralamasından düşmesini istiyorum ne yapmam lazım öneriniz var mı

Sıralamadan düşürmek istediğiniz site yerine aynı kategoriden diğer sitelerin sıralamada yükselmesini sağlarsan otomatik olarak bahsettiğin site sıralamadan düşecektir.
Öneriniz nedir hocam düşürmek için sıralamadan
 

Senior Beyaz

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
474
136
root@beyaz:
Merhabalar,

Aynı kategoride bir web siteniz mevcutsa eğer onun sıralamasını yükseltmek (Reklam vs. aracılığıyla) hedef sitenin sıralamadan düşmesini sağlayacaktır.

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.