İsmini bildiğim birinin hesaplarına nasıl erişirim

bkdurak

Yeni üye
15 Kas 2022
35
4
Merhaba aradığım kişinin ismini soyismini yaşadığı yeri falan fazlasını biliyorum bu kişiye ait sosyal medya hesaplarını mailleri falan nerden bulurum(windows)
 

0Z_#0

Yeni üye
11 Şub 2022
7
2
Son düzenleme:

0Z_#0

Yeni üye
11 Şub 2022
7
2
Windows işletim sistemi kullanıyorsanız öncelikle bir sanal makina kurmanızı tavsiye ediyorum daha sonrasında kali linux içerisinde sherlock toolunu kurup içerisinde aranacak kişinin adını soyadını ya da herhangi bir başka bilgisini kullanarak kullanıcı hesap taraması yapabilirsin. Tool içerisinde düzenleme de mevcut diye biliyorum fakat siz yine de araştırın.

Eğer ki sanal makine kurmayı bilmiyorsanız hızlı ve basit saçaksız kısa videom mevcut yt hesabımda.
VirtualBox & Kali Kurulum ve İndirme İçerik Video Link:
Video Linki

Tool Name : Sherlock
Tool Link: sherlock | Kali Linux Tools
How to install Sherlock Tool with Terminal: sudo apt install sherlock
Nasıl Kullanılır Görmek için Terminal'e : "
sherlock -h " yazmalısınız.

İyi forumlar.



:alien: Başarı, umudun tükendiği yerde en ufak ışık bile olmasa karanlıkla bütünleşmeyi öğrenmektir. :alien:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.