Türk Hack Team Benim Gözümde

THROOT

Kıdemli Üye
18 Mar 2018
2,478
30
NEREYE
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir maraton sonunda burdayım belki beni bilenleriniz olur ben eski moderasyon ekibinde Deneyimli Moderatör olarak görev icra etmekteydim bir takım talihsizlik ler yüzüne ayrıldım bu forumda baya mesaim olmuştur moderasyon dan önce de ug saldırı timinde görev aldım burada kendimi baya bir geliştirdim her zaman bildiklerimi en doğru şekilde sizlerede aktarmaya çalıştım elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım bu benim için her daim bir gururdur her daim saygılı oldum dedikleri gibi burası bir aile ortamı ben bu ortamı çok özleyeceğim burda kalbi çok temiz dostlar edindim abiler edindim çoğu ile reel de yüz yüze olmasakta telefondan da olsa konuşuruz bu konuyu açmak içimden geldi salı günü nasip olursa sözleşmeli er mülakatına gireceğim sonrasında hafta sonu asıl askerlik birliğime katılış yapıcam gene uzun bir süre buralardan kopucam siz siz olun kopmayın bu forumdan bir şeyler katmaya bakın kendinize deneyin her zaman deneyin asla yılmadan bıkmadan deneyin sonunda diyeceksiniz ki ben yapabiliyorum başardım diyeceksiniz sonunda eğer olurda bir gün yönetim ekibine dahil olursanız göreceksiniz zaten ortamı gırgırların şamataların bol olduğunu bilginiz varsa hangi bölüm olursa olsun alım açıldığı zaman başvurmaktan asla kaçınmayın ben moderasyon a 2. başvurumda alındım mesela :) benim açımdan çok güzel günlerdi bu güzel bol sohbetlerin ortamını inşallah sizde yaşarsınız hepinize hayırlı forumlar diliyorum.

    @0x6CCE Kadim Dostuma Saygı Ve Selamlar

 
Son düzenleme:

THROOT

Kıdemli Üye
18 Mar 2018
2,478
30
NEREYE
Değerli düşüncelerin, tavsiyelerin ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz
Estağfurullah ne demek içimden yazmak geldi sadece hayırlı forumlar diliyorum inşallah başarıların sayesinde en kısa sürede hak ettiğin yerlere mevkiler e ulaşırsın
 
  • Beğen
Tepkiler: BTC
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.