Format Hatası Hk.

suheyl_60

Üye
30 Haz 2007
85
0
Tokat
Aklıma çok bişey gelmiyor şimdi, Hard diskin sata kablosunu diğer girişe takmayı dene. Açılışta genelde F8 olan tuşla güvenli mod seçeneği ile windowsa erişebiliyormusun onu dene bakalım. Eğer yine olmazsa, format malzemesini değiştir farklı bi win7 den dene. Daha önce aynı format malzemesinden format atmışmıydın ? Şimdilik bu ihtimalleri düşünebiliyorum.
 
Son düzenleme:

KiNg DJ

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
588
1
29
KONYA
Daha önce ayni windows 7 yi attım fakat ses driver ini bir türlü halledemedigimiz için tekrar formatladim bu sefer hardisk i görmüyor çıkarıyorum görüyor bi yere kadar
 

LeGiOnS054

Katılımcı Üye
28 Eyl 2013
325
0
Sakarya
Kardeş yaptığın hiçbi şey işe yaramıyorsa aç kasayı, içinde pil olacak düz saat pili gibi, çıkar, azcık bekle, tak onu, formatla ilgili değilde PC regedit ayarlarından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Dediğimi yaparsan PC ayarları sıfırlanmış olur bide onu dene derim.
 

suheyl_60

Üye
30 Haz 2007
85
0
Tokat
Biosa girdiğinde main bölümünde gözüken hdd e gel enterla orada "DMA Mode" ve "SMART Monitoring" var onlar auto dur. Onları Disabled yap dene.
S.M.A.R.T a ok dediğine göre bence bunla alakalı değil ama dene, olmazsa bios güncelleme yap. Aklıma gelen bunlar
 

BlackPost

Katılımcı Üye
25 Eki 2014
436
1
ilk once windows donuyorsa gitmiyorsa hard disk de sorun var ya yanmis yada virus kapmis.. ama senin dedigin drum bende oldu ustaya goturdum hard diski yandi icersinde her seyim silindi
 

BlackPost

Katılımcı Üye
25 Eki 2014
436
1
amerikan yazisi felan bilmiyorumda ne kardesim ama oylece bende de oylece acildi kaldi yani senin anliyacagin kardes hard diskin yanmis bende de aynen boyle oldu ama formatdan sonra dilde bilgisayar dondu kabloyu cikardim yeniden takdimda boyle oldu sonrada 150$ hard diski aldim trabatlik kendime
 

KiNg DJ

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
588
1
29
KONYA
Kardesim sen kabloyu çıkar tak yapmissin sende yanmistir normal fakat bende formattan sonra resetleme yapıp bu şekilde kaldı eğer hardisk yansaydi gormezdi die tahmin ediyorum ve uyari verirdi bu iste bi is var ama cozemedim
 

smeagol343

Katılımcı Üye
14 Kas 2010
685
2
Açılıp öylece siyah ekranda kalıyorsa, görev yöneticisini aç. Yeni görev de. Oraya explorer yaz. Bir ara başıma gelmişti. Windows 7'de böyle çözmüştüm. Ama sürekli tekrarlıyordum. Sonra yine formatladım.

Pardon resmi görmemişim. Anakart ekranında kalıyorsa pili çıkar tak. Sonuç vermiyorsa elektriksel bir sorun vardır. Anakarta güç gitmiyor olabilir. İşlemciden ya da RAM okumuyor olabilir.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.