Yeni profil mesajları

Hayırlı çalışmalar hocam nasılsınız?
Ertugrul'
Ertugrul'
Teşekkür ederim, iyiyim sen nasılsın? Bakıyorum beyaz olmuşuz...
Hayırlı günler,telegram adresinizi bırakabilr misiniz?
bugün cs2 de milleti trollüyordum birisine sövdüm çocuk valve den ip adresimi alıp sorgu paneli yapmış arayıp bütün kutsalıma sövü arkadaşlarını toplayıp evime geldi kapımı balyozla kırıp beni tavana ters bağladılar biri çorabımı diğeri bilgisayarımı çaldı.
hüüüü
P
'pump
kardeşim beni tanimiyorsun etmiyorsun rehberinden beni sil engelle filan bu herifler bizi..
tÜrkİyE lAiK bİr üLkE KimSeNiN yAşAmına kArIşAmazSın ama ana dilde eğitim ve türban yasak bro lgbtli bile olabilirsin ama türbanlı asla....

yersen laikliğin ne olduğunu bilmiyor herhalde.
👩🏻: Bende Türkçe öğretmenliği okuyorum, sen neler yapıyorsun?

Bizim Türkçe;
6zwaeyw.jpeg
  • Komik
Tepkiler: tamam ağa
T
tamam ağa
nickinde reis yazandır kesin.
Zilant
Zilant
Bende mi? 😄😄😄 Madem milletin Türkçesine laf atmaya çalışıyorsun, de/da yazımına da çalış. Rapor da gayet geçerli bir sebep.
T
tamam ağa
@Zilant lgbt ile laiklik ilişkisini bir açıklar mısın
okula giderken siyah vito geçti yanımdan..
benim kalemimi kırdılar...
farklı bir yüz farklı bir ses
ya devlet paşa ya kuzgun leşe
P
'pump
yok(yankili)
ElChapoİpV4
ElChapoİpV4
davete icabet etmek gerekir. Hakan Fidan çağırıyorsa gitmemek olmaz işin gücün rast gitsin yiğidim. La Galibe İllAllah☝🏻☝🏻
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'pump
By Birkan
By Birkan
Hakan Fidan mı? Verdiği şaka güven mi ya? Adam güven veriyor güven. La Galibe İllallah-u Teâlâ meassabirin.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.