Yeni profil mesajları

g5pxspy.jpg
"Sımsıkı sar ellerini bırakma
İkimiz de geçmeliyiz sınavdan
Yaşamak yaşatır bak herkese bir travma
Yokluğunu düşününce inan kalbim duraklar"
Minik moderatör sen nerdesin
Extazİ
Extazİ
buralardayım ufak çaplı bir işlerim vardı
Hayırlı olsun hocam Hoş geldiniz tekrardan allah utandırmasın.
Sanalda olsa insan 1 kere karakola düşer :cautious:
  • Beğen
Tepkiler: Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Namusun beş para etmez insanların eline düştü mü hiç? Aklınla alay ettiler mı bile bile? Varlığının bir kısmı elinden alındı mı? İnandığın ve güvendiğin sırtımdan vurmaz kaya gibi sağlamdır dediğin insanların birer yağmur damlası gibi camdan kayarak aşağıya düşüşünü izledin mi hiç? Kardeşin var mı? Umarım ablan dahi olsa vardır birbirinizi sıkı tutun dedeee sıkı... Bir düşersen tutan kimse yok ayağa kalkan da sensin üstünü başını temizleyen de ben tek tabancayım dedee.
Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Hayat öyle ezel dizileri izleyip sağa sola racon kesmeyle gecmiyor dedeee el elden üstündür dede bu forumdakilerin çoğu bunu bilmiyor. Hayat zor ve mücadeleyle dolu. Ha Rabbimden duam şudur ki Allah kimseyi kaldıramayacağı sınavla sınamasın
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
Aile dışı kimseye güvenme. Hayatın kuralı arkadaş sevgili ortam mortam boş 1 kural hedefleri daha yüksek tut aşagıdaki kişiler sana bakarak nasıl yaptıgını sorsun kimseye haddinden fazla deger verme Aile haric.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.