2017 Model Toyota Corolla Tanıtıldı

kenzai

Özel Üye
22 Ara 2010
8,560
29
Trondheim
6PadBl.jpg


Toyota'nın ülkemizde en çok kullanılan modeli olan Corolla için 2017 model lansmanı da yapıldı.


Toyota firmasının Türkiye'de en çok tercih edilen modeli olan Corolla'nın 2017 modeli de görücüye çıktı. Japon üretici genel tasarım çizgilerini koruduğu araçta biraz daha sivrilen bir yapı sergilemiş.

LED aydınlatmalar ve yeni jantları ile 2017'ye merhaba diyen firma otomobiline yeni nesil frenleme, cruise control, otomatik uzun far gibi teknolojileri de dahil etmeyi ihmal etmemiş.

Wkqmz4.jpg


Geri görüş kamerası da bulunan Corolla 2017'de bir de 50. yıl özel versiyonu da bulunacak. Bu versiyonda 7 inçlik bir dokunmatik ekran ile kontrol edilebilecek araçta koyu bir kırmızı tonu olan vişne rengi tercih edilmiş. Şu anda teknik detayları açıklanmayan bu otomobilin 50. yıl sürümünde açıklanan detayları ise şöyle;

3L6Q59.jpg


- 17 inç Koyu Gri Alaşım Jantlar
- 7-inç Yüksek Çözünürlüklü Dokunmatik Ekran
- Audio Plus (Scout® GPS Bağlantı App)
- 4.2-inç TFT Çoklu Bilgi Ekranı
- Buton Start ile Akıllı Anahtar sistemi
- LED farlar
- Siyah ve Vişne rengi içeren dikişli koltuklar, direksiyon ve kapı döşeme
- 50. Yıl Özel Versiyonu paspaslar
- 50. Yıl Özel Versiyonu dış rozeti
- Moonroof seçeneği

Rkr2AY.jpg

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.