Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA BEN LİSEDE Bİ BİLGİSAYAR ÖĞRENCİSİYİM VE BU AYIN SONUNA KADAR ASP KODLARI İLE BİR SİTE YAPMAM SART..EGER YAPAMASAAM 18 SAATLİK DERSİM 0 DÜŞER VE BEN BİTERİMBANA YARDIM EDECK BİRİLERİNE İHTİYACIM VAR..
BU ARADA BEN DE COOK ŞEY BİLİİYORUM BEN LE PAYLAŞAN AHER KKONUDDA YARDIM VAR(3D STÜDİO MX/MACROMEDİA DİRECTOR/PHP/VE FLAS DA SİTE GİBİ..))))
YARDIM LÜTFEEEEEEENYARDIM ETMEK İSTEYENLER İÇİN([email protected])-
ben öğrenciyim ve asp de site yapacam... lütfen biri ban yardım etsin dediğiniz linkler calısmıoo o siteler bana asp.net i indirmemem izin varmioo..azz bi sürem varr..21 ne teslim edicem lütfeeeeeeen yadım edinn
BU VATANI KORUMAK SAVUNMAK YASATMAK VE AYAKTA DİMDİK TUTMAK İÇİN CEPHEYE GİTMEK KADAR ÜNİVERSTELERE GİTMEK DE ÖNEMLİ..ELLER SİLAH DEİL KALEMLKE SAVASMALI...BİZ BASKALARININ DEİL KENDİ SİLAHHLARIMIZI KULANMALIYIZ..İLADA SAVAS SA TAMAM MADEM BU KADAR CESURSUNUZ YAPIN Bİ F16 GİBİ DE YIKALIM DÜNYAYISAVAS SADECE SİLAHLA OLMAAAAAZ