Nasil yapacam yardim edermisin? codu nasil yapacam?Yani bence mümkün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yapacam yardim edermisin? codu nasil yapacam?Yani bence mümkün.
100k $'dan fazla bug bounty yapmış birisine buffer overflow öğretmeye kalkışmayın lütfen. Konunuz hatalı, raporladım. yetkili birisi inceleyip karar verecektirBuffer Overflow örneklerini incelerseniz bazılarında karakter aşımı sonrası gelen metnin terminalde çalıştırıldığını görürsünüz. O kodlarda inputta bellek için ayrılan alan aşılırsa kalan input metni komut olarak çalıştırılır yani 5 karakter ayırıp inputa Ahmetls girecek olursanız bahsettiğim örneklerde terminalde ls komutunun çalışacağını göreceksiniz Linuxtaysanız. Windowsta bunun için yeterli bir durum söz konusu değil ve örneğin tamamen aynısını gerçekleştirmek için bir koşul eklememiz gerek. Zira gizliKomut() fonksiyonu da bu işlevi görüyor. Ve şunu da ekleyeyim. Madem ki konu yanıltıcı, bilgilendirme yanlışsa bunu raporlayın konuyu incelesinler moderatörler. Asıl yanlış bilgilendirmeyi siz yapıyorsunuz.
Tabii ne demezsin100k $'dan fazla bug bounty yapmış birisine buffer overflow öğretmeye kalkışmayın lütfen. Konunuz hatalı, raporladım. yetkili birisi inceleyip karar verecektir
Müsait olunca bakacağım.Nasil yapacam yardim edermisin? codu nasil yapacam?