Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam önemli olan headless mod dışında çalışabilmesi bende nodejs var acaba elinizde bunun için flooder varmı browser scripti var flooder yok![]()
Herkese hayırlı sabahlar aşağıdaki göstereceğim alıntı yüzünden yeni bir yöntem buldum & sonuçları sizinle paylaşmak istedim. Bir önceki konumu bana tıkla bu adresten giderek okuyabilirsiniz.
Kodumuz burada Selenium kütüphanesini kullanarak CloudFlare captha 'yı çözüyor & çözme işlemini gerçekleşirken buton ID 'sine otomatik olarak tıklama işlemi gerçekleşiyor bu işlemler gerçekleşirken arka planda Chrome tarayıcısı açılıyor. Neden açtırıyoruz derseniz yaptığımız işlemin sonucunu görmek için. Bu kodlar en temel hali olduğu için siz daha çok geliştireceğinize yürekten inanıyorum. Selenium kütüphanesini NuGet üzerinden projenize entegre etmeyi unutmayın...
[ GÖRSEL GÖSTERİM ]
![]()
Kütüphanelerimiz
![]()
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using OpenQA.Selenium;
using OpenQA.Selenium.Support.UI;
using OpenQA.Selenium.Chrome;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
Ardından formumuza bir adet buton ekleyelim & aşağıdaki kodları girelim.
C#:var options = new ChromeOptions(); options.AddArguments("--disable-blink-features=AutomationControlled"); options.AddArguments("start-maximized"); options.AddExcludedArgument("enable-automation"); options.AddAdditionalOption("useAutomationExtension", false); var driver = new ChromeDriver(options); driver.ExecuteScript("Object.defineProperty(navigator, 'webdriver', {get: () => undefined})"); driver.Navigate().GoToUrl("https://nopecha.com/captcha/turnstile"); try { // WebDriverWait ile butonun yüklenmesini bekle (maksimum 10 saniye) WebDriverWait wait = new WebDriverWait(driver, TimeSpan.FromSeconds(10)); IWebElement button = wait.Until(d => d.FindElement(By.Id("example-container5"))); // Butonu ID ile bul button.Click(); // Butona tıkla Console.WriteLine("Butona başarıyla tıklandı!"); } catch (Exception ex) { Console.WriteLine("Hata oluştu: " + ex.Message); }
Buton ID 'sini bulmak için açılan Chrome tarayıcısı üzerinde ögeyi denetle diyerek bulabilirsiniz.
[ SONUÇ ]
![]()
Görüldüğü üzere sonuç başarılı..
NOT![]()
Eğer ID yoksa name="terms" gibi bir name özelliği varsa
C#:IWebElement checkbox = wait.Until(d => d.FindElement(By.Name("terms")));
Eğer class="checkbox-class" gibi bir class özelliği varsa
C#:IWebElement checkbox = wait.Until(d => d.FindElement(By.ClassName("checkbox-class")));
XPath ile bir checkbox bulmak isterseniz
C#:IWebElement checkbox = wait.Until(d => d.FindElement(By.XPath("//input[@type='checkbox']")));
Kodlarını kullanarak butona tıklatmanız mümkün. Önerim XPath kullanmanız zira kesin sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
Yabancı forumlara da bakmıştım, ne kadar doğru bilmiyorum. Mouse hareketini de izliyor yazıyor. Tüm bunlarla ilgili yabancı forumlar ve makaleler var.
MaalesefHocam önemli olan headless mod dışında çalışabilmesi bende nodejs var acaba elinizde bunun için flooder varmı browser scripti var flooder yok
hocam nodejs puppeteer-real-browser yapımcısı zfcsoftware türkdürkonuda herhangi bir fare hareketi mevcut değil ama doğrulama başarılı sonuçta izlendiği gi
Tanışmak nasip olur belki...hocam nodejs puppeteer-real-browser yapımcısı zfcsoftware türkdür
modülü deneyebilirsinizTanışmak nasip olur belki...
Adam ya parçası bulunmazmodülü deneyebilirsiniz
Hobi severek yaptığım bir iş ben öğrendiysem herkes öğrenebilir amacıyla hareket etmek istiyorumC# Gibi Bana Göre C++dan Sonra En Zor Dili Bu Kadar İyi Anlatmayı Nasıl Beceriyorsun Üstad