Merhaba arkadaşlar.Öncelikle şunu söylemeliyim ki ; ilk başta anlamadım ben sonra internetten başka örneklere bakarak anladım arkadaş bu pointerları öğrenmek C++ ile hack yapmanın ilk aşamasıdır. 
Arkadaşlar pointer adres demektir yani birşeyin adresi biz o adresi bulup onu değiştiriyoruz // Adresi değil içinde bulunanı //
Arkadaşlar hemen başlıyalım öncelikle bi oyun yapalım oyunun kodlarını verim siz direk C++'a yapıştırarak çalıştırın oyunu inceleyin.
Evet arkadaşlar veriğim oyundu."EVET" yazıp enterleyince tekrar canı gösteriyor // 1 seferlik // biz ikinci kez canı gösterirken canı değişik birşey yapcağız. arkadaşlar ayrıca integer // tam sayı olan // bir değişkenin arkasına "&" getirerek pointerini öğrenebiliriz
Oyunu tamamladığımıza göre şimdi hackı yapmaya başlıyalım
// ile gösterdiğim yerlerde oynama yapabilirsiniz.
Bu hack nasıl kullanılır? Arkadaşlar ilk önce oyunumuzu açıyoruz sonra Hack'ı açıyoruz sonra kapatıyoruz Hack'ı Oyun'a gelip "EVET" yazıyor ve hack tamamlanmıştır. // Ilk önce dediğim pointer yerinde oynama yapmanız gerekebilir.
Arkadaşlar almayanlar için video; // ama Almanca'dır.
DOSYALARI İNDİR
Arkadaşlar pointer adres demektir yani birşeyin adresi biz o adresi bulup onu değiştiriyoruz // Adresi değil içinde bulunanı //
Arkadaşlar hemen başlıyalım öncelikle bi oyun yapalım oyunun kodlarını verim siz direk C++'a yapıştırarak çalıştırın oyunu inceleyin.
Kod:
#include <iostream>
#include <conio.h>
#include <string>
#include <windows.h>
using namespace std;
main() {
int can;
string tekrar;
can=100;
SetConsoleTitle("OYUN");
cout <<"Can:" << can << endl;
cout <<"Can'in Pointeri:" << &can << endl;
cout <<"--------------\nCan tekrar gosterilsin mi?\n";
cin >> tekrar;
if (tekrar=="EVET") {
cout <<"--------------\nYeni Can:" << can << endl;
cout <<"Program bitmistir.";
}
getch();
}
Evet arkadaşlar veriğim oyundu."EVET" yazıp enterleyince tekrar canı gösteriyor // 1 seferlik // biz ikinci kez canı gösterirken canı değişik birşey yapcağız. arkadaşlar ayrıca integer // tam sayı olan // bir değişkenin arkasına "&" getirerek pointerini öğrenebiliriz
Oyunu tamamladığımıza göre şimdi hackı yapmaya başlıyalım
Kod:
#include <windows.h>
#include <iostream>
using namespace std;
int main() {
HWND hwnd;
DWORD ID;
DWORD rw=0;
HANDLE handle;
int puffer_read,x;
int puffer_write=100; // Hack burdadır burdan yeni can'ın olmasını istediğini yazabilirsiniz // Sayı olması gerekir //
unsigned adress=0x22ff2c; // Arkadaşlar sizde oyun'u çalıştırdığınızda Can'in Pointeri:'nde ne yazıyorsa onu yazcaksınzı ben benimkini yazdım.
hwnd = FindWindow(NULL, "OYUN");
GetWindowThreadProcessId(hwnd, &ID);
handle = OpenProcess (PROCESS_ALL_ACCESS, false, ID);
ReadProcessMemory (handle, (LPC****)adress, &puffer_read, sizeof puffer_read, &rw);
cout <<"Olmasi gereken can:" << puffer_read << endl;
WriteProcessMemory(handle,(LP****)adress, &puffer_write, sizeof(int), &rw);
CloseHandle(handle);
cout <<"Hack tamamlanmistir programi kapatabilirsiniz.\n";
system("PAUSE");
}
// ile gösterdiğim yerlerde oynama yapabilirsiniz.
Bu hack nasıl kullanılır? Arkadaşlar ilk önce oyunumuzu açıyoruz sonra Hack'ı açıyoruz sonra kapatıyoruz Hack'ı Oyun'a gelip "EVET" yazıyor ve hack tamamlanmıştır. // Ilk önce dediğim pointer yerinde oynama yapmanız gerekebilir.
Arkadaşlar almayanlar için video; // ama Almanca'dır.
DOSYALARI İNDİR
Son düzenleme: