Herkese Merhaba,
Ben @Cyberbyted . Bugün sizlere, her yerde gördüğünüz, ChatGPT ile görsel oluşturmayı kısa bir şekilde örneklerle anlatacağım. Şimdiden keyifli forumlar
Piyasaya girdiğinden beri, uyandığımız her sabah bizi şaşırtmayı başaran OpenAI, bu sefer farklı bir tarza daha imza attı. Yapay zeka ile görsel oluştururken yaşadığımız bazı pürüzleri de aşarak, gerçekliğe en yakın görselleri oluşturmaya başladılar. Örneğin, yazıları oluşturmakta zorlanan yapay zekalar artık full performans, ve profesyonel bir şekilde mükemmel görseller oluşturabiliyor.
Gelelim örneklere, ve promptlara.
Elimizde aşağıda ki gibi bir çift fotoğrafı mevcut. Bunu Ghibli tarzına çevirmek istiyoruz diyelim.
Prompt'umuz çok basit.
Sonuç:
İlk tarzı başarı ile oluşturduk.
Siz kendinizden bir şeyler katarak, prompt'u güncelleyebilirsiniz. Örneğin, ghibli style yerine 3d cartoon style bir görsel isteyebilirsiniz. Veyahut, adamın t-shirtünün üzerinde bir metin yazmasını isteyebilirsiniz.
ChatGPT bununlada sınırlı kalmamış. Siz ona referans bir görsel tanımlayarak, atacağınız görseli, o referans görselin tarzına çevirmenize de imkan sağlıyor.
Örneğin;
Görüldüğü gibi iki adet görselimiz mevcut. Promt ise şu şekilde:
Ve sonuç:
ChatGPT bununla da sınırlı kalmıyor. Siz ona referans bir görsel vermesenizde, sadece bir prompt ile bile size bir görsel verebiliyor.
Örneğin :
Sonuç:
Velhasıl kelam, bu iş nereye gider bilinmiyor. Ama şu an için keyifli olduğu çok açık.
Okuduğunuz için teşekkürler. Keyifli forumlar.
Ben @Cyberbyted . Bugün sizlere, her yerde gördüğünüz, ChatGPT ile görsel oluşturmayı kısa bir şekilde örneklerle anlatacağım. Şimdiden keyifli forumlar
Piyasaya girdiğinden beri, uyandığımız her sabah bizi şaşırtmayı başaran OpenAI, bu sefer farklı bir tarza daha imza attı. Yapay zeka ile görsel oluştururken yaşadığımız bazı pürüzleri de aşarak, gerçekliğe en yakın görselleri oluşturmaya başladılar. Örneğin, yazıları oluşturmakta zorlanan yapay zekalar artık full performans, ve profesyonel bir şekilde mükemmel görseller oluşturabiliyor.
Gelelim örneklere, ve promptlara.
Elimizde aşağıda ki gibi bir çift fotoğrafı mevcut. Bunu Ghibli tarzına çevirmek istiyoruz diyelim.
Prompt'umuz çok basit.
Sana göndermiş olduğum referans görseli, Ghibli tarzında, mükemmel detaylı bir 2d illustrasyona çevirir misin?
Sonuç:
İlk tarzı başarı ile oluşturduk.
Siz kendinizden bir şeyler katarak, prompt'u güncelleyebilirsiniz. Örneğin, ghibli style yerine 3d cartoon style bir görsel isteyebilirsiniz. Veyahut, adamın t-shirtünün üzerinde bir metin yazmasını isteyebilirsiniz.
ChatGPT bununlada sınırlı kalmamış. Siz ona referans bir görsel tanımlayarak, atacağınız görseli, o referans görselin tarzına çevirmenize de imkan sağlıyor.
Örneğin;
Görüldüğü gibi iki adet görselimiz mevcut. Promt ise şu şekilde:
Seninle 2 adet görsel paylaştım. Bir tanesi 3 boyutlu olarak tasarlanmış bir karakter görseli, diğeri de benim referaqns görselim. Referans görselimde ki kişinin, yüzüne kıyafetlerine duruşuna dikkat edecek şekilde, referans görselimde yer alan çocuk modellemesi gibi 3D bir model haline getirebilir misin? Karakterimin özelliklerini sana göndermiş olduğum orjinal fotoğraftan kopyalayabilirsin. Ortaya çıkan sonuç, profesyonel 3D model tarafından, bir artist tarafından tasarlanmış gibi çok profesyonel olsun istiyorum.
Ve sonuç:
ChatGPT bununla da sınırlı kalmıyor. Siz ona referans bir görsel vermesenizde, sadece bir prompt ile bile size bir görsel verebiliyor.
Örneğin :
Forumda kullanmak için bir profil resmi istiyorum. Arkası dönük bir hacker olsun. 5 ekranlı bir bilgisayarın başında oturuyor. En ortadaki ekranda, duvar kağıdı olarak CyberByTed yazıyor. Diğer ekranlarda ise, kali linux tool'ları çalışıyor. Ve bir ekranda ise TurkHackTeam forumu açık olsun. Duvarda türk bayrağı olsun. Diğer detaylar için kendin düşünüp ekleyebilirsin.
Sonuç:
Velhasıl kelam, bu iş nereye gider bilinmiyor. Ama şu an için keyifli olduğu çok açık.
Okuduğunuz için teşekkürler. Keyifli forumlar.
Son düzenleme: