Öncelikle selamın aleykum arkadaslar bugün size bedava csgo itemi kazanmayı ögreticem dilerseniz başlıyım anlatmaya (Anlatımımda kesinlikle referans link kulanmayacagım )
öncelikle sitemize sağ üstten giriş yapıyoruz telefona gelen kodu onaylıyoruz
Siteye Tıkla GiT
Adım 1
sitemize giriş yaptıktan sonra zengin arkadaşlar deposıt skıns kısmından minmum 1$ item basıcak kolay ve rahat bir şekilde 'RULET DUELLO' gibi yerlerde elmas kasıyor paramızı katlıyoruz(jackpot yüzünden iflas ettim tavsiye etmiyorum.
Adım 2
Bakiyeniz yoksa veya paranızı harcamak istemiyip şansınızı denemek istiyorsanız Free Dıamonds kısmına tıklıyoruz çıkan kutuya 'kaanfur' yazıyoruz 0.10 elmas geliyor (bende böyle başladım 3.40 tl yaptım) isterseniz benim adım dışındada yazabilirsiniz internetten bulup (0.10dan yüksek gelmez)
Bol Kazançlar Konuyu daha önceden açmıştım tekrar düzenleyip paylaştım
öncelikle sitemize sağ üstten giriş yapıyoruz telefona gelen kodu onaylıyoruz
Siteye Tıkla GiT
Adım 1
sitemize giriş yaptıktan sonra zengin arkadaşlar deposıt skıns kısmından minmum 1$ item basıcak kolay ve rahat bir şekilde 'RULET DUELLO' gibi yerlerde elmas kasıyor paramızı katlıyoruz(jackpot yüzünden iflas ettim tavsiye etmiyorum.
Adım 2
Bakiyeniz yoksa veya paranızı harcamak istemiyip şansınızı denemek istiyorsanız Free Dıamonds kısmına tıklıyoruz çıkan kutuya 'kaanfur' yazıyoruz 0.10 elmas geliyor (bende böyle başladım 3.40 tl yaptım) isterseniz benim adım dışındada yazabilirsiniz internetten bulup (0.10dan yüksek gelmez)
Bol Kazançlar Konuyu daha önceden açmıştım tekrar düzenleyip paylaştım