Gizli Numaradan Arayan Kişi Nasıl Bulunur?

root_tc_fr

Yeni üye
4 Tem 2023
1
1
öncelikle tüm THT ailesine meraba,
Bir kaç zamandir gizli numaradan birisi arayip duruyor ve kimin oldugunu bulmak istiyorum. Buna dair fazla yöntem bulamadim, sizce gizli numaradan arayan birini nasil bulabiliriz ?
 

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,575
767
rahatsız ediyorsa şikayet üzerine bulunur aramasını istemiyorsan gizliye kapat

seni tanıyan birisidir anca sesinden açığını bulursan kendin bulursun
 

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
1,935
829
lihtgTHT.php
Merhabalar, belki aşağıdaki konuların yardımıyla arayan numarayı görebilirsiniz fakat en iyi yöntem sürekli bir rahatsız edilme durumu varsa savcılık ve adliyeye başvurmaktır. Esenlikler.
 

Blueteamforse

Asistan Moderatör
17 Ağu 2023
198
87
Moderasyon
Burdan detaylı bilgi alabilirsin.İşin sonucu eğer seni aşırı derecede rahatsız etmeye başladıysa cimer,siber suçlar gibi yerlere şikayet edebilirsin.

Ve yanlış hatırlamıyorsam santrale gidipte gizli numaradan arayının kim olduğunu öğrenebiliyordun.

İyi forumlar dost...
 
Son düzenleme:

yarbaypala

Üye
4 May 2020
186
61
öncelikle tüm THT ailesine meraba,
Bir kaç zamandir gizli numaradan birisi arayip duruyor ve kimin oldugunu bulmak istiyorum. Buna dair fazla yöntem bulamadim, sizce gizli numaradan arayan birini nasil bulabiliriz ?
bunun yöntemi şudur, getcontact uygulamasını yükle. Varsayılan arama uygulaması olarak onu ayarla sana özelden gelen aramaları numara yada ad soyad olarak gösterir
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,406
961
Merhabalar

bildiğim tek yöntem savcılık kararı ile bulunmasıdır onun haricinde bulunacağını sanmam eğer araçlara bakacaksanız dikkatli olun bu şekilde rat yiyen çok insan var

İyi Forumlar
 

H@cked BaBy

Basın&Medya Ekibi
28 Haz 2023
2,444
1,020
Arkana bak
Merhabalar,

Eğer geçerli bir sebep varsa ortada savcılık izin verir ise yasal yoldan bulabilirsiniz. Onun dışında bazı operatörler özel olarak arayan kişileri bulmak için eskiden belirli bir ücret karşılığında bu imkanı sağlıyordu. Şimdi varmıdır bilmem ama ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.

İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.