Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gmailin senin için sunduğu imkanlar aslında bakarsan çok kısıtlı hemen anlatayım sana diyorki benden diyor bir e-posta bir mail aracı oluştur sende tamam diyorsun 1 tane oluşturuyorsun sonra başka imkanların oluyor yok onun için yok bunun için birer tane daha oluşturuyorsun onlarada tamam diyor sana toplamda aslında belki 3-4 tane gmail hesabı oluşturmana izin veriyor sen bunlardan en fazla 1 veya 2 tanesini aktif bir şekilde kullanıyorsun diğerlerini gereksiz gibi görüp zamanla kapatıyor 1 gün olmasının sebebide eğer spam yaparsan ondan kapanır gmailin aylık özel ücretli e-postaları var onlardan satın alırsan istediğin kadar spam yap seni görmezden geliyorGmail toplu oluşturduktan 1 gün sonra kapanıyor nedeni nedir acaba?
Hocam değinmek istediğim noktalara değinmişsiniz. Hocam ip adresi otomatik değişip oluşturuyordum fakat belli süre sonra doğrulama istiyordu. Aradan uzun zaman geçtikten sonra telefonumdan olabildiğince oluşturuyordum. Bunu para ile işe dökenler de var fakat sıkıntı yaratır düşüncesindeyim sizin görüşünüz nedir bu hususla ilgili?Gmailin senin için sunduğu imkanlar aslında bakarsan çok kısıtlı hemen anlatayım sana diyorki benden diyor bir e-posta bir mail aracı oluştur sende tamam diyorsun 1 tane oluşturuyorsun sonra başka imkanların oluyor yok onun için yok bunun için birer tane daha oluşturuyorsun onlarada tamam diyor sana toplamda aslında belki 3-4 tane gmail hesabı oluşturmana izin veriyor sen bunlardan en fazla 1 veya 2 tanesini aktif bir şekilde kullanıyorsun diğerlerini gereksiz gibi görüp zamanla kapatıyor 1 gün olmasının sebebide eğer spam yaparsan ondan kapanır gmailin aylık özel ücretli e-postaları var onlardan satın alırsan istediğin kadar spam yap seni görmezden geliyor
kesinlikle sıkıntı yaratır o gmailler çok uzun süreli olmazlar o yüzden zaten bu kadar ucuzlar pahalı olan satış hizmeti yerleri ise vds ile çalışıyor vds ile düşünülebilir düşünsene bi gmail satın alıyorsun 20 tlye 3 gün geçiyor gmaili kullanamıyorsun oturumu tekrar açmanı istiyor filan sürekli vdsde ama orjinal ipli gmail oluşturabilirsin ve bunun yazılımı yapmakta zor değilHocam değinmek istediğim noktalara değinmişsiniz. Hocam ip adresi otomatik değişip oluşturuyordum fakat belli süre sonra doğrulama istiyordu. Aradan uzun zaman geçtikten sonra telefonumdan olabildiğince oluşturuyordum. Bunu para ile işe dökenler de var fakat sıkıntı yaratır düşüncesindeyim sizin görüşünüz nedir bu hususla ilgili?
aga telefon iyi yontem gibi gozuke bilir ama ohesaplarda sonradan kapaniyorHocam değinmek istediğim noktalara değinmişsiniz. Hocam ip adresi otomatik değişip oluşturuyordum fakat belli süre sonra doğrulama istiyordu. Aradan uzun zaman geçtikten sonra telefonumdan olabildiğince oluşturuyordum. Bunu para ile işe dökenler de var fakat sıkıntı yaratır düşüncesindeyim sizin görüşünüz nedir bu hususla ilgili?
vay be abi, networkingdemi çalışıyorsun?Burada ilk sorulacak soruyu ne konu sahibi nede cevap verenler yazmış ama olsun hazır okumuşken tüm yorumlarla beraber bende cevaplayayım.
Bilmeyenler için google ve tüm kullandığınız uygulamalar bir alt yapı barındırır , bu makine öğrenmesidir.
Cihazın türü , model numarası , ip adresi ws ( cihazı cihaz yapan her konuda bil log kaydı mevcuttur kafanız karışmasın diye terimlere girmedim )
Bu ip adresi ile konu açan üye gmail açmakta ve bunları para ile satmaktadır.
Oluşturucu kişi ( konu sahibine bundan sonra kafanız karışmasın diye böyle hitap edilecektir ) saatte 1 hesap açıp günde 24 hesap açarak günü tamamlamaktadır.
1) hesapların hepsinin adı değişik , soyadı değişik , doğum tarihleri değişik cinsiyetleri değişik , şifreleri değişik ( inşallah hepsi aynı değildir baştan konuyu anlatmama değmez )
Kişinin karşılaştığı sorunlar şimdi nelerdir ?
1) Sabit ip
2) Çerez ve önbellek aynı fakat hesap oluşturan id , ip ve cihaz aynı
3) https , http , www , ip4 , ip6 , mac , vekil sunucu , proxy , smtp , vpn , ftp , ip ve ıss gibi terimlerin anlamını bilmeden işe başlamak
4) Hesapların derdine düşüp googlenin spam ip list düşmek
( Bana sorarsan paradan ws önemli olan 4. madde )
İlk önce terimleri öğren , sonra teker teker test ederek pratik yap , sonra bunu bir gelir kaynağı yap ( gmail aç ) , yaptığın gelir kaynağını millete sat ( balık satmayı değil balık tutmayı öğret , gmail açmayı millete öğret onu sat )
Domates ek
Domates al sat
Ketçap
Salça
Menemen
Taktik budur , tüm iş camiasında geçerlidir işlemediği bir yer var onuda karıştırma ( askeriyede mantık olmadığı için orada işlemiyor, gel bi yeşil sprey ile zaten yeşil olan çimenleri boyatalım sana )
Nereden bakıldığına bağlı ; dünya ile burada ki iki üç dağ faresinin bağlantısını koparıyorum , sayılıyor ise evet buda bir networkingvay be abi, networkingdemi çalışıyorsun?
gunde 600 tane felan gmail olusturucu yok :vSelam Aleyküm Hayırlı Geceler Hocam Nasılsınız Umarım İyisinizdir Nasıl Toplu Oluşturuyorsunuz Günde 600 tane vs. Oluşturabilir musunuz Ben Yöntemini arıyordum da bulamadım Siz biliyorsanız Yardım Edebilir misiniz? Hayırlı Geceler Hayırlı İşler Kolay Gelsin
Nereden bakıldığına bağlı ; dünya ile burada ki iki üç dağ faresinin bağlantısını koparıyorum , sayılıyor ise evet buda bir networking
81 ilden arkadaşlarımız var her gün güzel isimlerini gelip söylüyorlar ; tanışıyoruz , kaynaşıyoruz , bazen ben onlara kaynıyom filan fişman işte
Sana ne lazım ?
Oluşturan Oluşturuyor hocam Yani oluşturucu demiyorum zaten yöntemleri methodları vardır illakigunde 600 tane felan gmail olusturucu yok :v
Tanışma kısımları zor , 20 yaşında sağını solunu bilmeyen adamda var ; köyünden çıkmamış zekası yerinde ama maddi imkanı olmadığı için okuyamayıp gelen adamda ( bazıları lise ve üni mezunlarından daha iyi bu arada bu adamların her konuda )networkingi ne zaman ve neden öğrendiniz? hangi kisimlari zor?![]()