Dostlar merhaba. Bir kaç haftadır google play store bir borsa uygulamasında, referans toplamak için yorum yazıyordum. Önce kendimden denedim yıllardır kullanıcı olarak. Yorumum anında silindi. Arkadaşlardan rica ettim, dil din ırk cümle kelime noktalama herşeye dikkat ederek 20 farklı cihazdan denedim, her seferinde silindi en uzun 1 saat kaldı bazı yorumlarım.
Şimdi işin absürt kısmına geliyorum;
(Görüntüdeki yorumlar öne çıkan ilk yorumlardan birkaç flood)
Bu resimdeki arkadaş nasıl birşey yapıyorsa yorumları hiç silinmiyor. Belki youtube kanalımdan 100 farklı kişiye spam attırdım ama hiç silinmedi. Google play müşteri hizmetlerine bildirdiğimde bana cevap olarak ;''içerikte spam yada cümlelerde herhangi bir sorun yoktur '' diyerek cevap verdiler. Anlamadığım şey, bu şekildeki yorumların haksız kazanç ve yorum sistemini kötüye kullanmayı bile ihlal etmiyor mu ? Gerçekten şaka gibi..
Ya bu işin bir yolu var, yada google play store çalışanları buna ön ayak oluyor. Gerçekten anlayan biri var mı ?
Şimdi işin absürt kısmına geliyorum;
(Görüntüdeki yorumlar öne çıkan ilk yorumlardan birkaç flood)
Bu resimdeki arkadaş nasıl birşey yapıyorsa yorumları hiç silinmiyor. Belki youtube kanalımdan 100 farklı kişiye spam attırdım ama hiç silinmedi. Google play müşteri hizmetlerine bildirdiğimde bana cevap olarak ;''içerikte spam yada cümlelerde herhangi bir sorun yoktur '' diyerek cevap verdiler. Anlamadığım şey, bu şekildeki yorumların haksız kazanç ve yorum sistemini kötüye kullanmayı bile ihlal etmiyor mu ? Gerçekten şaka gibi..
Ya bu işin bir yolu var, yada google play store çalışanları buna ön ayak oluyor. Gerçekten anlayan biri var mı ?