Öncelikle Selamünaleyküm hemen konuya gireceğim Bir Fabrika makinesi var elimizde bu fabrika makinesinin kontrol bilgisayarı var dijital ekran tablet gibi bu sisteme herhangi bir internet verilmedi ve bağlantı da yok sistemde loginler var yani girişler 4 tane üye var 4 üyeyi de kontrol edebiliyorum ve şifresini değiştirebiliyorum sıkıntı şuradaki firma sahibi makineye anlamsız bir şekilde uzaktan erişim sağlayabiliyor bende çözüm olarak pano içerisindeki Siemens isimli markanın cihazının içindeki bios piline baktım çünkü sistemde saat var demo sürümüyle çalışıyorsa onlar oradan zaman belirleyip istediği gibi kapatabiliyor ama sitemde bios pilini bulamadım tarih ve zamanı değiştirdim ve daha sonra aç kapa yapınca tekrardan düzenleniyor kısa devre gibi birşey yapınca tarihi 2000 yılına sabitledim ve buda işe yaramadı hala erişim var LOGİN yerinde boşta bulunan bir T yazısına tıklayınca adminin login yeri açıldı users2 Yetki Admin yazıyor ve bu kullanıcıya herhangi bir hamle yapamıyorum çözümler nelerdir aşağıya da fotoğraf bırakıyorum teşekkürler şimdiden
Resim ekleyemedim
Resim ekleyemedim