Merhaba,
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhaba demek istedim.
Beni merak eden arkadaşlar için kendimi tanıttığım eski mesajımdan alıntı yapıyorum.
Birlikte güzel vakit geçireceğimizi ve güzel çalışmalar yapacağımızı ümit etmekle birlikte hepinize iyi forumlar dilerim.
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhaba demek istedim.
Beni merak eden arkadaşlar için kendimi tanıttığım eski mesajımdan alıntı yapıyorum.
Birlikte güzel vakit geçireceğimizi ve güzel çalışmalar yapacağımızı ümit etmekle birlikte hepinize iyi forumlar dilerim.
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum ve beni kabul ettikleri için öncelikle yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.
Bilgisayar programcılığına ilgi duyduğumdan dolayı aranıza katılmak istedim. C, C#, php ve biraz da java biliyorum.
Bu bilgilerimi profesyonel alanda işletmelere kolaylık sağlayacak işletme kaynak yönetim sistemleri(ERP, ESP, stok takip, araç
kiralama, satış & satın alma uygulamaları ve gps takip otomasyonları) geliştirmek amacı ile kullanmaktayım. Genellikle
rasyonel yapay zekalar üzerine alışmalar yaptığımdan dolayı rat konularında da oldukça iyiyimdir.
Son olarak üzerinde çalıştığım projelerden bazıları ebeveyn kontrol yazılımları, sınıf ve laboratuvar bilgisayarları izleme yazılımlarıdır.
Herkesin okumak istediği hikayenin hacklediğim milyonlarca site ve en çok aranan siber suçlu olduğum hikayesi olduğunun farkındayım ama öyle değilim.
Herkese tekrardan en içten şekilde MERHABA diyorum.