Microsoft Hesabım Çalındı, Nasıl Kurtarabilirim?

Gokceyevski

Yeni üye
20 Eyl 2021
1
0
26
Erişemiyorum günlerdir gözüme uyku girmiyor . çalan her kimse me******@hotmail.com diye kendi hesabına tanımlamış . E-postanın tam halini görsem söveceğim de onu da anlamam ben . Kötü işlemler yapıldığını fark ettim. Lütfen bana yardım edin. Teşekkür ederim.
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Merhaba aşağıdaki siteyi incelemenizi öneririm.

Support Microsoft

Daha önce kendi sitesinde yani Microsoft desteğe açılan bir konuya söyle cevap verilmiş.


Aşağıdaki linki yukarıya bırakıyorum.
Sorununuz ile alakalı olarak Microsoft forumlarıyla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.



Mesajınızdan anladığım kadarıyla Microsoft Hesabınıza giriş yapamıyorsunuz.



Bu durumda size yardımcı olabilmemiz için Microsoft Destek sayfasına tıklayarak sorunuza uygun olan seçeneğe tıklayarak tarafımıza yardım isteği gönderiniz. Bu bize sizinle güvenli bir ortamda çalışmamıza izin verir. Forma ulaşmak için Microsoft hesabıyla kaydolmanız gerektiğini unutmayın. Hesabınızın incelenmesi sonucunda size daha detaylı bilgi vermek mümkün olacaktır.



Eğer birincil hesabınıza ulaşamıyorsanız diğer bir Microsoft hesabı(eğer varsa) kullanabilir ve ya https://signup.live.com ‘a tıklayarak yeni bir hesap açabilirsiniz.



Daha fazla bilgi ve kendi kendine yardım makaleleri için lütfen burayatıklayınız.



Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçiniz.



Teşekkürler,
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.