Cümleten hayırlı sabahlar...
Eğitim seti serimizde bu sefer Python var. Araştırmalar neticesinde toplamış olduğum kaynakları sizlere sunuyorum. Umarım yararlı olur. Şimdiden iyi seyirler ve iyi okumalar...
Python.programming.tutorials
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
p3türkçe.rar
drive.google.com
https://ahgal.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/08/03/125513/dosyalar/2018_02/07085232_PYTHON-II.DYNEM.pdf
Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak
GitHub - ibrahimirdem/turkce-python-kaynaklari: Türkçe olarak hazırlanmış Python programlama dili ile ilgili içeriklerin derlendiği sayfa.
Türkçe olarak hazırlanmış Python programlama dili ile ilgili içeriklerin derlendiği sayfa. - ibrahimirdem/turkce-python-kaynaklari
Python El Kitabı - Ücretsiz | Zafer Demirkol
📕 Python El Kitabı - Ücretsiz / PDF PDF olarak indirmek için sağ alttaki tam ekran ikonuna tıklayıp tam ekran yapın daha sonra sağ üstteki indir ikonunu tıklayarak belgeyi bilgisayarınıza PDF olarak kayıt edebilirsiniz. 🏷️ #ZaferDemirkol #Haziran2023 #YapayZeka #Programlama #Eğitim 👇👇👇...
Son düzenleme: