dandik bir güvenliği olan ancak kaliteli bir sms bomber kaynak kodu vericem size
virüstotal linki=Virus Total
kod=sms bomber
kod=sms bomber
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama içi görüntü ekleyebilirsin.kendi cracklediğim, dandik bir güvenliği olan ancak kaliteli bir sms bomber kaynak kodu vericem size
kod=sms bomber
Öncelikle güzel konu temiz fakat sorun Crackledim demişsin SMS Bomber zaten piyasada var bununda onlardan bir farkını göremedim. Konu yüksek ihtimal kaldırılacak çünkü misyona aykırı.kendi cracklediğim, dandik bir güvenliği olan ancak kaliteli bir sms bomber kaynak kodu vericem size
kod=sms bomber
Bende crackledigine inanmadığım için görüntü ekleyebilirsin dedim çünkü apiler github ta belli yerlerden alınmış gibiÖncelikle güzel konu temiz fakat sorun Crackledim demişsin SMS Bomber zaten piyasada var bununda onlardan bir farkını göremedim. Konu yüksek ihtimal kaldırılacak çünkü misyona aykırı.
Ana kodda normalde lisans koruması bulunuyordu. Kodun sonunda if menu==1 şeklinde bir kontrol vardı. Eğer lisans doğruysa, menu=1 olarak ayarlanıyordu.Bu lisans doğrulama sistemini atlamak için, login fonksiyonun içine menu=int(1) ekledim ve böylece programın lisanslı olduğunu düşünmesini sağladım.Başlangıçta uygulama .exe formatındaydı. Tersine mühendislik (decompiling) yöntemiyle .py dosyasına çevirdim ve gerekli değişiklikleri yaparak lisans kontrolünü devre dışı bıraktım.Bende crackledigine inanmadığım için görüntü ekleyebilirsin dedim çünkü apiler github ta belli yerlerden alınmış gibi
bu gözlemlediğim kadarıyla diğer sms bomberlardan daha iyiÖncelikle güzel konu temiz fakat sorun Crackledim demişsin SMS Bomber zaten piyasada var bununda onlardan bir farkını göremedim. Konu yüksek ihtimal kaldırılacak çünkü misyona aykırı.