Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usta Valla Çok İşime Yaradı Bende Windows 10 İşletim Sistemi Kullanıyorum CPU'm Çok Isınıyordu Sizin Dediğinizi Yaptım Artık
Daha Az Isınıyor MAX IsınıyorsA Minimium'a Düştü
o disk olayı ile ilgili net bir çözüme ben de denk gelmedim maalesef, birkaç fikrim var fakat teyit edemediğim için yanlış da yönlendirmek istemiyorum...hocam iyi akşamlar. benim disk kulanımı sorunum var sürekli %100 gösteriyor. bilgisayar asus x550v laptop. 6700hq işlemci gtx950 ekran kartı 12gb ram. performans yönetiminde svchost.exe (netsvcs) isimli bir kaynak var. bir sürü açık hepsini tek tek kapatınca normale dönüyor. format falan da attım ama bir türlü düzeltemedim. bir bilginiz var mı
yukarıda biraz da olsa kendimce yorumlamıştım fakat orası da yapan kişilere mahsus bir iş ben net olarak bilemem yani. belki de 4 olarak geliyordur, birkaç yapılan değişiklikten sonra otomatikmen 3'e iniyordur falan birçok sebebi olabilir bilemiyorum maalesef.Peki mantık nedir ? Madem 4 yapınca çözülüyor Microsoft neden 4 yapmamış?