S
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Merhaba bana keyloger lazımda karsı tarafın bılgılerını gmaıl adresıme atıcak yardmcı olrmsnz acaba ?
    merhaba açık konuşayım 40 yaşındayım ve sevgilim benden ayrıldı. çok zor geldi bana bu yaşta. neden terk etti başka biri varmı? bunu öğrenmek için hotmailine girmem gerek. anladığım kadarıyla keyloger işimi görecek msn den atacağım o açacak ve bilgisayarına otomatik kurulacak. maillerine bakıp çıkçam okadar birdaha işim olmaz bana yardım edermisin teşekkür ederim
    programın amacı ztn baskalarının şifre vesaire bilgilerini ele gecirmek içindir fakat virüsü nasıl yedirirsin o sana kalmıs orasına ben karısmam!
    Selamun Aleykum kardeşim video dada baktımda bir kaç seyi anlamadım virüsü adamın bilgisayarına nasıl gonderecez ve adamın hangi bilgileri lazım gondermek için yada knightnın sıtesınede bole keyloger gibi bişi atsak diğer yerlerden girenlerin id ve sifresini alsak bole bişi mumkun olabilirmi ? yeniyim k.bakma cahilliğime ver cevap verirsen sevinirim ..!
    dostum sen iyi bir hacker sin ben yeniyim bana darkorbitin hilelerini acıkca anlatırsn cok cok cok sevinirim tesekurumu eksık etmem beklıyorum ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.