G
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Selamlar üstadım, hocam webte gezinirken bir postuna denk geldim.
    http://www.turkhackteam.org/2126513-post6.html

    Burada arkadaşın dediği gibi ben altta linkini vereceğim sitenin aynısını yapmak istiyorum. Bu verdiğin porgram sitenin aynısını yapmama olanak verirmi bilgi verirsen çok müteşekkür olurum.
    Site bir oyunun günlük alınan ve kaybedilen puan çizelgelerini göstermektedir. givr1.de
    bunun aynısını yapabilirmiyim. Teşekkürler.
    ad: stargateag1988
    şifre: wpaytu

    hotfile premium

    artık herkes rahat premium bulsun diye msn grup kurduk
    msn adresimiz = İletişim adresi vermek yasak..//Agemon herkesi bekleriz
    mrb.afedersiniz ben yeni üye oldum ayarlarımı yaparken sorun yaşıyorum resim yükleyemiyorum mesela.yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.