H
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Sana bu konuda yardım ederim, bana forumunun isminin ne olmasını istiyorsan söyle,
    birde v bulletin mi istersin smf mi?

    bunların cevabını benim profilime msj olarak at.
    sana 1 gün içinde bir forum yapabilirim,
    ayrıca vbulletin veya smf kullanacaından yasal olur, istediğini yaparsın
    oraya ping www.falansite.com -t yazıp entera basarsan sonsuz sayıda ping atar.pencereyi kapatırsan durur.
    aynı sekilde pingin boyutunu büyültüp yapmak istersen ping www.falansite.com -t -l (büyüklüğü) (bayt cinsinden)yazarsın ve entera basarsın.
    aynı şekilde belli bi sayı belirtmek istersen ping www.falansite.com -t -l (büyüklüğü) -n (sayı) enter dersin ve belirttiğin sayıda ping atar.

    Bu Kadar
    site öyle ha diye kapatılmaz.ben bilmiyorum da nasıl kapatılıyo ama kapatmanın zor olduğunu bilym :D
    bak mesala http://www.turkhackteam.net/showthread.php?t=384461 bu adreste benim yaptığım bi ping atıcı program var.nasıl calışıyo ?
    önce resme dikkat ettiysen ping büyüklüğü var.ora ne kadar büyük olursa o kadar etkili oluyo.
    peki ping nedir?
    ping atarken belirlediğin adrese belirlediğin büyüklükte paketler yollar.mesela sen sitenin ip adresini yazıp ping atmaya basladın.o siteye belirlediğin boyutlarda ping atmaya başlar ve site bunu okumaya calışır.boyutu ve sayısı büyük olunca site okuyamaz ve takılır (kilitlenir) belli bi süre site acılmaz.eğer basit siteye saldırı yapmışsan sitenin çökme ihtimali vardır.ha ben bunu programsız yapabilirmiyim diyosan: Evet
    nasıl ? Başlat > Çalıştır > cmd yazıp dos penceresini aç.
    tşkkr ederim kardeşim saol bunun haricinde 1 eksiğim daha kaldı site nasıl kapatılır bilemiyorum sen biliyor musun?
    kardeş önce visual basic 6 yı yükle.ben forumdan gerekli videoları buldum.ama bi ama linkler kırık.ben senin için sadece cd1 i upload edecem.biraz zaman alabilir.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.