JeanSp
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • sa kardeş facebook'un fakesini yapar mısın bana msn adresimi vereyim girilen şifreler oraya gelsin olur mu ?
    çok denedim olmadı bi türlü yap bi iylik be kardeşim :/
    bana bir face fake yaparmısın kardeş msn g l o c k o n u r 0 7 @ h o t m a i l . c o m boşlukları si oldumu glockonur07
    slm iyi günler bu dökümanınızı aldm ama gerçekten hiç kullanmayı bilmiorm...uğraştm ama olmuyor..msn de yardımcı olabilir misiniz ?inanın çok lazım...kötü amaçla değil...benim resim ve dökümanlarım başkasının bilgisayarında bu kişiye teamviewerla bağlantı devamlı kuruorum ama geçen alamaya çalıştm orda anladı...bu veya buna benzer bir programda yardımcı olur musunuz?

    şimdiden ilginize tşk ler....
    sizden haber bekleyeceğim...mail adresim msn adresi vermek yasak../Agemon
    aeo iyi akşamlar....
    Beyler sanal pc kurdum Bi sorunla karşı karşıya kaldım. Spy-net 2.6 kullanıyorum bnm kendi pcimde no-ip ten aldıgım ip oluyor sanal pcde actıgımda Ip:Checkingde X işareti çıkıyor kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edın!
    selam genc tegmenım msn adresı ozelden vermek yasak deildir msn ni bana ozelden msj atarmısın bırseyler sormak ıstıyorum...
    Sayın JeanSp:
    Çalışmalarınızı Photoshop Kısmında Değil Ana Bölümde Paylaşınız.
    Diğer Bölümlerde Yalnızca Bilgi Bulunacaktır.
    Kuralları Okuyunuz Lütfen:
    │Önemli│ Grafik Team Kuralları (2010)
    kardes onun mesla sıfrey girince senın msn gelıo tmm ama ben duzeltsem cok lagzm yaa bide siteye vermısın lutfen yardım ettt
    Selam kardeşim
    senin bir konunu gördüm bugün >Knight Kesin Çar Soymak İsteyenler Kesin Girsin<
    bende char soymak istiyorum benm charımı cok fazla soyan oldu nerdeyse smdie kadar 15-20 defa soyulmusumdur ama artık yeter charı tekrar tekrar dizmekten sıkıldım bende char soymak istiyorum.
    PvP kurmamda yardımcı olurmusun.
    selam kardeşim evden pvp kurcam vps sız nasıl kuracam yardım edebılırmsın. yapamayanlar özel msj atsın dıye yazmışsın .şimdiden tşklr.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.