D
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Sizin qibi veletlerle ugrasmam pek ama ayagınızı denk alın sabrımızı taşırmayın tt ymıs peh :) çoluk çocuk halınızle bana laf yapmnaya kalkmayın ban attırmısınız ares zaten .... ( kufur sayabilirsen say :) kendını cok iyi biliyor o hadi eyvallah...
    Bir daha arkamdan konuşma biz o konuyu Spy'Man ile hallettik ve orda sana uyarıda bulunmak için onun yazdığından alıntı türünde öyle yazdığımı söledim birde ben o gün değil o "ay" kapatmıştım profilimi bilip bilmeden konuşma.! "Kardeş." ;)
    S
    her kımsen acıkca söylesene ? öyle lafla gecınıp durma kımsen söyle bi
    S
    kımsen sölesene zekan filanmı eksik ?
    S
    kimsin söle ? tt üdy den biri
    S
    söyle söyle yakında tanımaya gerek yok ;)
    Spy' Man
    boş belkeş yorumlar yapmayın /kilit yetkib varmı bunu diyecek ?

    Katılıyorum .Yetkin varmı ki kilit yazabiliyosun.
    S
    boş belkeş yorumlar yapmayın /kilit yetkib varmı bunu diyecek ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.