H
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Şuan iş dolayısıyla hobi amaçlı ve kişisel gelişimim için ilgilendiğim konuların alanını baya daraltmak zorunda kaldığım. Yapay zeka çalışmalarıma en az 6 7 ay sonra devam ederim diye düşünüyorum..

    Ancak dediğin gibi Türkiye'de bu alanda çok eksik var hem kaynak hem üretim anlamında. Bahsettiğin platformlar faydalı oluyor gerçekten..
    Dediğin gibi kullanmamış olman seni kötü yapmaz. Ama benim dediğim şu, bir kişi kendisine çok iyi yazılımcıyım diyorsa en az 5+ yıl tecrübesi vardır, birçok şeyi yalayıp yutmuştur, kurumsal birçok projede bulunmuştur vs vs..

    Hem teknik konuda hemde pratikte çok iyi olmasını beklerim. Benim gibi sektöre gireli birkaç yıl olmuş birisinin sorularıyla yıkılmayacak olması gerekir. Sence haksız mıyım?

    Düşünsene kendisine çok iyi yazılımcıyım diyen birisi (x kişisi olsun bu) kendisine hiçbir zaman ben çok iyi yazılımcıyım demeyen birisiyle konuşuyor (bu kişi benim, bütün yorumlarıma bakabilirsin, hiçbir zaman kendim için böyle bir şey demedim) ve benim sorduğum sorular karşısında yıkılıyor.

    Sence bu kişinin bu sıfatı kullanması yanlış değil midir? Benim demek istediğim buydu.
    Dostum dedikleriniz doğru olabilir yada olmayabilir şahsa yönelik düşünmüyorum fakat neden birkaç yıldır uğramadığım bu insanlar yüzünden belli derken burdaki insanlara hakaret etmiş oluyorsun.Bilgilisindir orasıylada ilgilenmiyorum bilgilerimiz paylaştıkça çoğalıyor madem ihan3t arkadaşımız bizi yanlış yönlendiriyor sizde doğruları öğretin bizeki hep birlikte büyüyelim.
    Edit : İki tarafda yanlış anlamasın geç gördüm konu kapandı sanırım
    Senin bana karşı en büyük hatan saldırır şekilde konuşman oldu. Çok iyi bilgi alışverişinde sohbette bulunabilirdik ama maalesef ki kötü bir sohbete girişildi..
    Data science konusunda muhtemelen benden iyisindir, ml ile alakam bitirme projemde ann ile text classification seviyesinde.

    Fakat yazılım ile ilgili dediklerimde hala ısrarcıyım.

    Mimarleri bilmeden, bahsettiğim yapıları ve algoritmaları bilmeden yazılımcıyım denmemeli, denmez. Bu arada şunu da üstüne alındın ben sana yazılımcı değilsin demedim. Ama nasıl machine learningde bazı şeyleri bilmeden data scientist olunamazsa yazılımda aynı şekilde..

    Openzekayı biliyorum hatta kurucusuyla tanışmıştım. Ferhat kurt yanlış hatırlamıyorsam.
    Github hesabını atar mısın? Ayrıca machine learning ile ilgili sunumununda varsa linkini rica ediyorum.

    Bu arada alanın machine learning ise eğer artificial neural networkste gradient descent kullanımının amacı nedir açıklar mısın?

    Veya büyük bir dataseti ile eğitim yapmak icin support vector machine mi seçilmeli yoksa ann mi ?

    Anomali detection nasıl yapılıyor?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Assassinn
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.