Cermencik
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • hocam merhaba. VMware kali linux konunuzda bi adımı yapamadım. apt-get install gufw yazınca terminale, E: gufw paketi bulunamadı. diye hata veriyor sürekli. Bunu yapamayınca diğer adımlara da geçemedim haliyle. Cevabınızı bekliyorum.
    Sinyal alamama, zayif sinyal yakalama, baglanti sirasinda sinyal kaybi gibi sorunlar elbette olacaktir mesafeye dayali olarak.
    Rahatsizlik vermek ne demek. Hic sorun degil ustad. Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz. Yardimci olabilirsem ne mutlu bana. Wireless adaptorlerin kalitesine ve markasina gore islevsellikleri degisiyor evet. Bu durumda tavsiyem su yonde olur. Eger ulasmaya calistiginiz, hedeflediginiz wifi ile aranizda mesafe soz konusu ise para konusunda biraz comert davranip 30 - 40 TL lik bir adaptor ile isinizi gorebilirsiniz. Hem islem sirasinda sinyal kaybetme gibi problemler de yasamamis olursunuz. Zira 8 - 10 TL lik adaptorun ne derece verim saglayacagi mechul.
    rahatsız ettiğim için öncelikle özür dilerim fakat wifi adaptörleri hakkında pek bir bilgim yok zira hiç gerek duymadım çünkü hep laptop kullandım. tavsiyeniz nedir, teknosa'da 8-10 tll'lik de var 30-40 tl'lik de ikisi de işimi görür mü? 10 tl'liğin menzili biraz dar gibi airmon-ng'de falan sıkıntı çıkmaz mı hedeflediğim ağı bulamama sorunu olabilir mi? sağolun tekrar
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.