Gbmdpof
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
11

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Saygılarla Bay404..
    Merhaba kolay gelsin .net ile bir web sitesi yapıyorumda dilek-şikayet-öneri kutusu bulunacak tabii bu kutu kullanıcı girişi yapılmadan görülemeyecek çünkü kullanıcılar kullanabilecek bu kutunun çalışmasını sağlaya bilirim mesajları alırım veritabanına kayıtlar falan ama yönetici ekranında nasıl bir görüntüleme yapılabileceği konusunda bir fikrim yok hani ne kullanabileceğimi bilmiyorum araştırmadın mı derseniz çok araştırdım ama belli ki yanlış araştırmışım ki hiçbir sonuç ile karşılaşamadım bir örnekte bulunabilir misiniz acaba?
    "ctypes ile WinAPI çağrılarını çağırarak olabilir belki, bilmiyorum"
    Biraz uğraştırıcı oldu ama işe yaradı sağolun hocam :)
    aynen dediğiniz doğru pyw ile yapınca açılmıyor fakat kullandığım modül gereği her türlü bir pencere açılması gerekiyormuş bunu öğrendim.Bunu da el ile cmd boyutunu çok küçük yapıp birde saydamlaştırınca görünmesi imkansız hale geliyor bu benim işimi görür fakat bunu da python ile direkt olarak yani el ile manuel değil de oto olarak yapılmasını sağlamaya çalıştım fakat olmadı sanırsam.Python ile cmd özelliklerini değiştirebilebilir miyiz ? Sizide bugün çok yordum kusura bakmayım hocam :)
    Yok, geçerli değil de Windows için de pyw uzantısı ile kaydedince terminal açılmıyordu galiba
    ben linux kullanıyorum fakat yazdığım programın windows ile çalışmasını istiyorum ikisi için de geçerli mi bu ?
    Bir de hocam
    chrome_options=chrome_options)
    DeprecationWarning: use options instead of chrome_options
    başka çözümler aradıkça ve uyguladıkça yukarıdaki hatayı alıyorum fakat bu hataya rağmen program düzgün çalışıyor gibi program windows ile test edildi linux ile test ettiğimde herhangi bir sorun yoktu.Değerli görüşlerinizi bekliyorum :)
    @zarrokk, GNU/Linux kullanıyorsanız nohup python <script_path> & ile çalıştırdıktan sonra terminalı kapatabilirsiniz
    Merhaba hocam nasılsınız?
    python selenium ile yaptığım bir projede tarayıcı arka plana atabiliyorum fakat komut satırını bir türlü arka planda çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim hocam :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. 'Albatros
  3. Arslan'
  4. ByToluidin
  5. akovskiniz
  6. Will Graham
  7. Ç1nk0
  8. Ego1st
  9. felsi
  10. BayMaske
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.