U
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
6

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Çıkış yapıp size artık cevap da vermeyeceğim diyeceklerinizi hazmedin diye.
    Bakın iki şekilde de geldik yolun sonuna.
    Konuyla ilgisiz ne kadar ipsiz sapsız varsa akın etti konuma. Gerçi bunlar ipli (yani rütbeli).
    U
    'Unnamed
    Bu kadar laf yediniz, banlanmamı sağlamazsanız hatrım kalır, elimi kolumu sallaya sallaya canımın istediği zaman tekrar girebileceğim ki bu da cabası. Banlansam da istemediğim şekilde ama istediğime kavuşacağım.
    İki şekilde de aynı yola çıkıyor. Bu da o sözümona moderatör bozuntularına ders olsun.
    нydrαтнαlleѕ
    нydrαтнαlleѕ
    Boş insansın vesselam.
    Garip1i, By Slayer59, Hachiman, DikkatKıbrıslı, Osm4nl1Evl4d1 ve daha önce hasbihal etmiş bulunduğum arkadaşlar: Çok üzgünüm. Hesabınıza son kez de olsa uğrayıp sizi yad etmeyi ihmal etmedim haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet ve selamet ile..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. WHITERUBY
  3. Code_Hacker7210
  4. 10010010101001
  5. Ç1nk0
  6. Mirliva
  7. Blwe
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.