D
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Kitap basıldığı tarihte msf bu şekilde gösteriyor olabilir. Güncellenmiştir.
    Sorun yok gibi duruyor.
    Aleyküm Selam yüklemekte olduğunuz kali sürümü yeni olduğu için kaynaklanmakta kitapta belirtilen sürümü eski olarak belirtilmiş olabilir
    Muhtemelen aldığınız kitap Kali Linux veya M3tasploit. M3tasploit o kitap çıktıktan sonra güncellendi. Hemde birçok kez. En son yanlış bilmiyorsam Kali Linux 2019 ile beraber güncellendi. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Görüdüğüm kadarıyla o exploitin sadece yeri değişmiş, işlevi yine aynı. Kitapta anlatılanları uygulamaya devam et.
    Mrb. MSF sürümü ile alakalı bu sorun. Sorun da denmez aslında. “use multi/handler” ile de modülü çağırabilirsin.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.