R
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • forumda kullandığın dilin üslübun dikkat edersen kendin için iyi sonuçlar alırsın aksi takdırde forumdan uzaklaştırma yiyebilirsin burda hiyerarşiye uyman lazım sonuç olarak kimse yakın arkadaşın değil İyi Forumlar
    Dostum ben şahsen yönetici olmasam dahi eski bi bilgisayarım olsa dahi böyle bir tepki vermem. Forumun kurallarını üst düzey yönetim koyuyor, bu durumda biz üyelere ve yöneticilere söz düşmez. Ben fazifemi yerine getiriyorum, kuralları uyguluyorum.
    Tekrar göz atmanı tavsiye ederim;
    https://www.turkhackteam.org/tersine-muhendislik/1810097-tersine-muhendislik-bolum-kurallari.html

    "6) Eğer konuda indirme linki var ise virüstotal ile dosya (.exe veya .rar/.zip uzantılı dosya) taratılıp konuya eklenmesi zorunludur."
    İlk olarak konuşma tarzına dikkat et. Forum kurallarını ve bölüm kurallarınıda okursan sevinirim "Dostum".
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.