kali linux kurulumu cd/dvd-rom bulunamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
Arkadaşlar torrent ile kali indirdim flash belleğe attım. Daha sonra flash bellek üzerinden kurulumu yapmaya başlafım fakat bir yerde dc/dvd-rom bulunamadı hatası aldım benim bilgisayarımda cd/dvd-rom yok o yüzden flash ile kurulum yapıyorum ve cd rom istedi bu bölümü nasıl atlatabilirim?
 

fbdfsf

Katılımcı Üye
6 Tem 2013
662
0
İstanbul
Olmuyor kardeşim bende çok denedim hatta sistemimi siliyordum uğraşırken sanal bilgisayara kur yada dvd al isoyu yaz üstüne öyle yap .
 

The Zei

Üye
10 Eyl 2015
226
1
Ev
kardeşim aynı hatayı bende alıyordum dün kurdum o hatayı alınca USB belleği çıkarıp tekrar tak sonra tekrar denemek istermisisniz evete basıcaksın okuyor ve devam ediyosun :D
 

erayerciyas

Yeni üye
4 May 2013
28
0
Win32 disk imager kullanın programdan isonun yerini yazın sonunada .img koyun tamamdır kendi elinizle yazın nerede olduğunu hangi dosya içinde falan
 

PurposeLess

Katılımcı Üye
14 Kas 2009
786
0
İstanbul
Arkadaşlar Bakın Bu Konunun Çözümü Çok Basit Öncelikle Hata Verdiği Zaman Usb'yi Çıkarın Sonra İlerlemeye Devam Edin Hata Vericek Muhtemelen Ondan Sonra Usb'yi Takın İki Üç Kere Denemeden Sonra Sorunlarınız Çözülecektir Tecrübeyle Sabittir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.