Para Kazanma&Facebook Çalma

Excali1905

Üye
31 Eki 2015
228
1
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar . Bügün Sizlere En Kolay Facebook Çalma Yöntemi Ve Para Kazanma Yöntemini Anlatıcağım .Bildiğimiz Gibi Fake Linkle Facebook Çalma İle Yüzlerce Konu Açıldı Fakat Benim Vericeğim Site Parada Kazandırıyor Gelin Bu Siteyi İnceleyelim . SuckerBurn Adlı Sitemizin Amacı Genellikle Facebook , Twiitter ve İnstagram Gibi Sitelerinin Kullanıcıların Hesabını Tek Linke Çalmamıza Yarıyor , Sitede Bir Kaç Sınırlama Haricinde Çok Güzel Bir Site ! Geli Onlardanda Bahsedelim Sitede Primum Üyelikle Gelen Bazı Özellikler Var Örneğin Hesap Silme Sınırsız Fake Link vb Bu Hesaplar Parayla Satılıyor (150Tl) Gelelim Nasıl Para Kazandırdığına Bu Siteye Hergün Giriş Yaparsanız Size Ortalama Hergün 40-79 Kuruş (benim gördüğüm değerler) Veriyor Eğer O Sitede Biriktirmiş Olduğunuz Fiyat 100 Tl yi Geçerse İstediğiniz Üyeliği Alabiliyorsunuz 100 Tl De Dahil Olmak Üzere. İstediğiz Hesap Bedavaya Geliyor . Şu Anda Sitede Dehşet Şekilde Para Biriktirmiş İnsanlar Bulunuyor Gördüğüm En Yüksek FiyaT 220 Tl İdi . Bu Sitede Böyle Size Çeşitli İmkanlar Sunuyor Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
 

yegoo

Yeni üye
28 Şub 2016
14
0
KArdeşim tamam para birikitebiliyozda ama onlardan vip uyelik alınmıyo Ayrica werdigi linkler FAcebookda engelli ayrica engelli olmasa bile linke basan kişi anliyor cunku facebook giriş sayfasi geliyor karşina yanda adin soy adin mesaj kutusu yanda arkdas listesi kimle konustuysa o bile Gozukuyo cok buyuk aciklari var .. . .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.