Kapanan hesap açma

CyberPrt

Yeni üye
13 Ocak 2018
13
0
Dostlarım,abilerim,kardeşlerim merhaba.Sizden yakın zamanda bir arkadaşımın yaşadığı bir sorundan dolayı yardım istiyorum.Geçen günlerde arkadaşımın instagram hesabı kapatıldı.Daha sonradan çok uçuk bir fiyat ile ödeme yaparak hesabı tekrardan açtı ama ödeme yapmadan önce de kendisi instagrama form göndermişti form göndermeden kapanan hesabı açmanın bir yolu var mı var ise neler ve bu botpolice tarzı hesaplar instagram hesaplarını nasıl kapatabiliyorlar bu konu çok dikkatimi çekti bunlar sadece prim mi yoksa gerçekten böyle bir şey var mı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

DownLoad...2

Katılımcı Üye
24 Haz 2010
424
1
Cevap: Kapanan hesap açmama yardımcı olabilecek

Benim de kişisel profilim kapatıldı 350 takipçim vardı eş dost falan. Ama önemli olan fotoğraflarımdı açabilecek olan varsa ufak bir miktar ödeme yapabilirim onu konuşuruz. Pm atabilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.