Mobil Instagram hesap calma

n0rkeyysx

Katılımcı Üye
17 Kas 2021
297
4
148
Sosyal medya hesapları 3 ana teknik ile hacklenir
1) phishing
2) bruteforce
3) malware types

1. Teknik için karşıdakini kandırman gerekir her zaman işe yaramaz standart script 2FA bypass yapamazsın, 2. Teknikte artık eskide kaldı onunlada bulman baya baya zor.

Tek yolu 3. Teknik onun içinde bilgi birikimi lazım, ha tabi başka tekniklerde var ancak genelde olarak 3 ana teknikten ilerliyor işlsr.
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,002
72
3,951
Merhaba değerli üye,


Bir sosyal medya hesabı çalmak için başta Sosyal Mühendislik olmak üzere. BruteForce, Phishing ve Virüsler gibi saldırı yöntemleri vardır.

Sosyal mühendislik ;

Temel ve sık kullanılan bir hacking yönetimidir. Sosyal mühendisliği insanlar üzerinde psikolojik manipülasyon kurarak hedef hakkımda bilgi toplamak olarak tanımlayabiliriz. Sosyal mühendislikte temel amaç hedefin veya hedeflerin hakkında önemli bilgileri toplamak ve saldırılarda kullanılabilecek her türlü bilgiyi temin etmektir. Sosyal mühendislikte Hedefe göre bir senaryo yazılmalıdır. Sosyal mühendislik yapmak için herhangi bir programa veya donanıma ihtiyaç duyulmamaktadır. Sadace sabırlı, soğuk kanlı ve bilgili olmak yeterlidir

İlgili konuları ekliyorum, kolay gelsin. İyi FORUMLAR...




 

n0rkeyysx

Katılımcı Üye
17 Kas 2021
297
4
148
Hiçbir yazılım bilgin yoksa yapamazsın sahte site vesayre hazırlaman lazım sosyal mühendisliğinde iyi olması lazım yada medyacilara ücret karşılığı yaptırabilirsin
Sanalcılar hakkında konum var okuyabilirsin o çapsızlar iş falan yapamaz, burdaki adamların en fazla parasına konar.

Ayrıca yazılım bilgisi falanda gerekmiyor 0'dan script yazmasına gerek yok hazır toollar bulunuyor.
 

_alim.exe

Yeni üye
17 Mar 2022
12
1
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.