Forum Ölüyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bermuda

Yüce Admin
21 Eyl 2006
349
546
turkhackforums.cjb.net
hangi konuda kuralsızlık arttı bilgim yok fakat her üye olan kullanıcı rastgele konu açamamalı ve konular hakkında insanlar kişisel düşüncelerini beyan etmemeli bunun çözümü de dediğim gibi herkesin her konuyu açmasına izin vermemek
Konu açmasına izin vermemek demek konu açma ya izin verilen rütbeye kadar boşu boşuna post geçmesi demek.
 

Bermuda

Yüce Admin
21 Eyl 2006
349
546
turkhackforums.cjb.net
Benim gördüğüm kadarıyla formlarda yüksek rütbede olan kişiler diğer yeni üyelerin yazmış olduklarını hafife alıyor ve bu yüzden de cevap vermek zorunda hissetmiyorlar olabilir. Bunun yanında ben zaten bu konuyu biliyorum buna bakmama gerek yok benim yazacak olduklarımı zaten yazmışlar tekrar yazmanın bir anlamı yok tarzında ki düşünceler de bunları tetikliyor olabilir. Yönetim dışında ki rütbelerin yürürlülükten çıkarılması veya formlarda dersler niteliğinde yeni formlar açılması yeni eklemeler yapılması bu formu canlandırabilir diye düşünüyorum en basit bir örnek vermek gerekirse yıl olmuş 2022 theHarvester kullanmak istediğim zaman komut bulunamadı -d eksik tarzında hatalar alıyorum -d yazmama rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum ama formlara baktığım zaman theHarvester kullanımı hakkında yazılan yazıların çoğu hatta hepsi eskiye dayalı güncel sürümler dahi değil. Form sisteminin canlanması için önce güncellenmeli güncel konular getirilmeli çok eski konular kaldırılmalı veya değiştirilmeli diye düşünüyorum

Aslında bu problemin en büyük sebebi, ingilizce'den özgün kaynak olarak çeviri yapılması yerine birisinin yaptığı çevrinin bütün platformlarda aynı şekilde kullanılması. O yüzden ÜDY'deki arkadaşlara şunu söyledim dil ekibinin özgün yeni makaleler yazması gerekiyor.
 

Bermuda

Yüce Admin
21 Eyl 2006
349
546
turkhackforums.cjb.net
Arkadaşlar,

6.2K görüntüleme ve 182 cevap ile forum konusunda sizin eleştiri ve çözüm önerilerinizi almış olduk. Katılım sağlayan arkadaşlar için teşekkür ederim. Buradaki eleştirilerinizin bazılarını üst yönetim ile tartışıp tekrar bir konu halinde sizlerle paylaşacağım. O konu içinde de ayrıca Yönetim Üyelerden ne bekler diye de bir bölüm olacak. Sonuçta sizler de bizlerden ve forumdan beklentilerinizi söylediniz.

Gerekli eleştirileri yaptığımıza inandığım için bu konuyu şu anlık kilitliyorum.

Tekrar katılım sağlayanlar için teşekkür ederim.

Hayırlı Akşamlar,
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.