/// Selamlar Babacanlarım //

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadow-M

Yeni üye
28 Eki 2022
29
20
Babacan dönerde eskiler hatırlamaz mı hoşgeldin abi.
Örnek alacağımız insanlar lazım :LOL:
Eyvallah Canım Babacanım Baştacısınız İnşallah Tekrar THT Eski Günlerine Gelecektir . Biraz Bakayım Site Konuları Gündemi Faliyetleri Neler , Neler YApılmış Neler YApılmalı Sonrasında ÜDY de Arzu Ederse Yine Eski Günlere Dönmesede Tam Olarak Şuanki Durumdan Daha İyi Olacaktır Babacanım:)
 

Shadow-M

Yeni üye
28 Eki 2022
29
20
Evet babacanım inşallah gönlünce olur ve eski mevzulara dönmeyiz takipteyim abi :)
Eyvallah Babacan Cümlemizin Gönlüne Göre Versin Rabbim İnşallah , Geçmişiyle Yaşayanlar Geleceklerini Görmezler Babacanım Benim İçinde Buraya Dönmek Kolay Değil Ama Yine İnsan Üzülüyor Belki Bir Faydam Olur Diyerek Hal , Hatır Gönül Derken Yine Geldik Vesselam Babacanım:)
 

Shadow-M

Yeni üye
28 Eki 2022
29
20
Eski hesapla niye girmedin reis , hoş geldin bu arada başlık yetti direk kim olduğunu anlamaya. Hangi rüzgar attı ?
Eski Hesap Banlı Bildiğim Kadarıyla Babacan, Hoşbulduk, Sizler Gibi Babacanlarım Varken Rüzgâra Ne Gerek Şöyle Eski Ve Yeni Babacanlarımı Bir Göreyim Dedim Kötü mü Ettik Babacanım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.