Ne kadar sürede hacker olunur??

BlackHat455

Katılımcı Üye
16 Eki 2022
337
1
75
Evet arkadaşlar. Ne kadar surede hacker olunur.

Ben şu an script kiddie yim.. o yuzden merak ettim. Bi arkadasa sordum 3 sene dedi. Sizce??
 

Wilmers

Üye
26 Ara 2015
72
18
Ötüken
Bunun süresinin olduğunu düşünmüyorum açıkçası her gün yeni bir şey çıkıyor ve bunların öğrenim süresi bile farklılık gösterilebilir bir hâlde olabilir. Bana göre tam öğrenme diye bir şey yok insan ufku uçsuz bucaksızdır tamamıyla bu olaya hakim olmasan bile çok çalışarak gelişim göstermen gerekiyor
 

CEPATR

Katılımcı Üye
17 Şub 2021
356
2
483
36.97352788221948, 35.320778969333766
Hacker dediğin kişi bilgisayarın her şeyini bilen bir bilgisayar uzmanıdır. Hacker olabilmen için öğrenmeye ve araştırmaya yatkın olman lazım. 2 Linux kodu yazıp da kendini hacker sanma senden ricam.

Hacker olman için çok çalışman lazım, çok dan kastım da bir dersi kaç saate öğreniyorsa o derse verdiğini emeğin *2 katı kadar daha çalışmalısın çünkü, çalışmadığın her gün bir adım geriye gidersin ve bu da seni hedeflerine giden yolda 1 gün daha geç götürür.

Çok fazla okuman lazım, araştırman lazım, bu tür işlerle uğraşan insanlarla muhabbet et bunların sana çok katkısı olur ve hedefine giden yolda sana +1 avantaj sağlar.

Hacker olmak için bir zaman yok ve şu kadar sürede de hacker olunacak diye de bir kaide yok. Araştırıp öğrenmene bağlı bir şey.

İYİ FORUMLAR.
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
7
786
root
Hackerden kastın nedir önce bunu sorgulamak lazım. Her siteyi hackleyebilmek mi, çok iyi bilgisayar kullanmak mu, her cihazı hackleyebilmek mi yoksa hepsi mi herneyse, öğrenme süresi tamamen sana bağlıdır kimisi çabuk öğrenir kimisi yavaş öğrenir ama her halükarda en çok çalışan kazanır.
Kolay gelsin.
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
16
837
Semerkant
Merhabalar,

Hacker olmak sabit olmak değil ki? Gün geçmesin ki yeni bir sanal tehlike, yeni bir sanal yazılım yayımlanmasın. Mevcut konuları öğrenip uzmanlaşmak zaman alacaktır lakin imkansız da değil. 2, 3 yıl sürse ne yazar ki?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.