Windows Defender Anında Kapatma Yazılımı

Onlysyk

Üye
14 Tem 2020
105
0
Merhaba THT Ailesi,

Windows Defender Anında Kapatmak için bir yazılım yokmu ? Mesela anında tıkladığım gibi kapansın. Böyle bir yazılım varsa lütfen söylermisiniz.VB Script ile olsa da olur, Tek tıkla olsun yeter.Teşekkürler
 

Onlysyk

Üye
14 Tem 2020
105
0
Biliyorumda knk burda manuel bir eylem yapman gerekyior.Benim istediğim programa tıklıyayım kapansın.Teşekkür ederim yorumun için.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
4
288
Londra
Bu programdan daha hızlı kapatan bir program olduğunu sanmıyorum ama şunu da deneyebilirsin

Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.

0 = Açık

1 = Kapalı
 

Alih78

Katılımcı Üye
26 May 2022
266
1
243
Bu programdan daha hızlı kapatan bir program olduğunu sanmıyorum ama şunu da deneyebilirsin
Bunu eğer üçüncü taraf bir yazılımla yaparsak defender kapatmak isterken defendera yakalanırız. Bir nevi ava giderken av oluruz. Defender ın sıkıntı çıkarmaması için kayıt defterinde yapılacak değişiklikler .reg dosyası altında yapılırsa büyük ihtimal defender tedirgin olmayacaktır ancak bu sefer de kullanıcıya kayıt defterinde değişiklik yapılacağına dair bir uyarı çıkacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.