Ben birşey buldum ama yani galiba buldum

Hi Handsome

Katılımcı Üye
12 Nis 2022
275
42
Bunun güvenlik açığı olup olmadığını nasıl teyit edeceğimi bilmiyorum. Bugcrowd'da bir siteyi araştırdım. Şuanda 2 tane Medium şeyi çıktı usernames falan var bazı isim soyisim çıktı. Allahım inş ödül alırım inş güvenlik açığıdır ya 117 TL param var 1 aydır yemin ederim evden çıkmıyorum çıkamıyorum parasızlıktan. Öylesine yazayım dedim buraya da. Yanlış anlaşılmak istemem para mevzusunu yazınca ama evet aynen sefilliği yaşıyorum son zamanlar benim mutlaka bug bulmam lazım
 

jasgues

Katılımcı Üye
22 Nis 2009
806
32
Sakarya
Basit ama çok kullanılan ve çok talep gören hizmetler bulup; bu konularda fiver ve upwork gibi yabancı freelancer sitelerinde çalışarak dolar kazanabilirsin. Bir örnek vereyim; fotoğrafların arkaplanını temizleme işi sürekli çıkar. www.remove.bg gibi siteleri kullanarak photoshop bilmeden fotoğrafların arkaplanını temizleyebilirsin. Buna benzer bi ton iş fikri bulunabilir. Metin yazarlığı, içerik editörlüğü, anketörlük, vb.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.