arkadaşlar kurucu gectim fakat

Mazorr

Üye
19 Kas 2021
166
49
çift faktörü filan etkinleştirdim hesabın adını degıstım adam eski maili girebilir mi hesaba kendi mailimi vs ekledim
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
786
root
Hesap çalındı ve geri aldınız diye tahmin ediyorum veyahut hesap çaldınız diye tahmin ediyorum. Dediklerinizi yaptıysanız ve hesabınız çalınıp geri aldıysanız birdaha giremez fakat hesap çaldıysanız Instagram ile iletişime geçerse sahibi küçük bir ihtimal hesabı geri alabilir.
 

DarkDaysss

Yeni üye
29 Kas 2022
30
12
çift faktörü filan etkinleştirdim hesabın adını degıstım adam eski maili girebilir mi hesaba kendi mailimi vs ekledim
Dediğiniz işlemleri yaptıysanız geri alabileceğini sanmıyorum ancak instagram selfie olayı getirdi kişinin instagramda fotoğrafı varsa ve instagrama atıcağı selfie instagramdaki fotoğraf ile eşleşir ise geri alma ihtimali mevcuttur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.