Free Domain Alma

AALMİLA

Yeni üye
27 Kas 2022
19
0
Arkadaşlar ücretsiz domain sitelerinin hepsi ücretli çıkıyor. Kesin bi şekilde ücretsiz olarak alabileceğim site önerisi verebilir misiniz?
 

zyREN

Katılımcı Üye
12 Eyl 2021
773
6
550
Kayıp
Buraya tıklayıp istediğin adı yazıp sonuna istediğin domaini ekle. Örnek olarak blabla.cf. Enter'a bastıktan sonra senden hesap isteyecek vs. Hesap oluştur. Ve satın alma kısmında 3 months free yerine 12 months free seç. Bu kadar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.